Nu far vi!

NU åker vi uppåt ;) Uppdatering kommer att komma frammåt kvällen.
Bye bye wish me good luck :)

OS

André Myhrer tog brons superkul att vi några medaljer i alpin åkning oxå ;)

It doesn't even feel like it's saturday

Inte packat klart riktigt än för all tvätt hade inte hunnit torka ;) Så det blir väääldigt tidigt morgonarbete!
Kollade på Melodifestivalen med innan. Tyckte Anna Bergendahl var bland de bästa hittills i hela tävlingen :) Så det var kul att hon gick vidare ;)
Innan Melodifestivalen var det filmen "10 orsaker att hata dig" En film som blivit en klassiker vid det här laget, alltid lika bra ;)
Charlotte Kalla kämpade på bra trots förhållandena i dagens 3mils tävling, är riktigt peppad på att köra min egen tävling nu när jag sett andra tävla så länge. Räknade ut att jag träningsåkt ungefär 30 mil sammanlagt den här säsongen så jag ska nog klara av tisdagens utmaning ;)
Morgondagen kommer spenderas i bilen, på skidmässan och i stugan i Orsa. Läääängtar :D Sov så gott allesammans Natti Natti <333

Godisgrisen Eleonor

Kollade på hela curlingmatchen innan eftersom att jag inte såg den inatt. Snacka om tabbe från Canadas sida !!
Mamma och jag har vatt och handlat en snabbis, hittade nya numret av SOLO och upptäckte även att Maraboou kommit ut med en ny Sensation-choklad
"Marabou Sensation Caramelized almonds and sea salt"
Var ju naturligtvis tvungen att testa denna =P Men jag har inte öppnat den än, det får bli resgodis tills imorgon ;)
Packningen pågår fortfarande och massor med Vitargo drickande :)
Hope your day is Awsome so far ;)<3

OS uppdatering ;)

Guld igen :D !!Grattis till Damernas Curling-lag :D
Superspännande avslut men det lyckades.

Jobb och småpyssel

Jobbet gick smidigt och kul folk att jobba med så det gick bra idag ;) Nu tvättar jag och städar, och packar såklart för fulla muggar =P 
Ska hoppa i duschen så fort det blir varmvatten med. 
Ha en bra dag, ta det bara lugnt nu när det är helg :) <333

Trött

Var tvungen att ta en powernap och dricka en stor kopp kaffe annars hade jag somnat vid 7 ^^ Ska se klart Let's dance nu, sen ska jag sova, får se utröstningen imorrn =P Ska stiga upp kvart över 6 imorgon för jag börjar jobba vid 7! 
Det är galet svårt att låta bli att börja läsa första Twilight boken, men börjar jag så kommer jag inte kunna sluta förrens alla är utlästa. Så jag väntar nog lite, liiite i alla fall ^^
Blir sjukt musikalsugen nu när jag ser en massa på Let's dance, många som det var längesen jag såg, jag är nog ett litet musikalfreak måste jag erkänna =P 
Nehepp ska se klart nu sen bllir det som sagt sängen. Sov så gott allesammans <333 Natti nattiii

My friday

Mamma kom hem med lite smått och gott från bokrean bl.a så hade hon köpt alla Twilightböckerna till mig så nu kan jag läsa dom igen :D !!
Skulle egentligen köra ett sista träningspass idag med men så blev det inte, orkar inte lägga på klister på skidorna för att sen rengöra dom imorrn igen =P
Kolhydratuppladdningen har börjat nu lassas det in Vitargo i stora mängder ;)
Min kväll kommer bestå av Let's dance och kycklingpaj ;) Mumma !! Ha det fint <3

Back to school

Japp idag vart det skola igen, myspys att träffa vännorna ;) Inte träffat Louvisa på MEGAlänge så det var härligt att ses igen :) Skoldagen gick snabbt, vi var på en föreläsning i aulan om motivation till skolan och skoltrötthet, och det kan jag behöva, fast även om han var duktig och rolig så gav det mig inte sådär jättemycket, känner mig fortfarande väldans skoltrött. 
Har med mig en fet hög läxor hem som jag tänkte ta tag i nu. Vid 4 kommer pappa och då blir det nog lite mat och sedan skidåkning :D 
Får se vad som händer mer idag/kväll!
Ha det fint <3

Medaljlöst

Dagens OStittande blev medaljlöst. Så kan det va ibland ;)
Mitt rum är i seriöst behov av städning, bara så ni vet ;) Sen så är det skola och skidåkning på schemat imorrn. Blir nog en hemmakväll för jag ska upp och jobba på lördag. Börjar vid klockan 7 men går bara till 10.00 så det är skönt, lite lagom långt pass =P
Sen måste jag börja packa å fixa lite för vi åker ju uppåt tidigt på söndag morgon. Kan inte säga att jag är nervös inför tisdag, mer peppad som satan ^^ Kommer bli så kul :D
Har en hel del plugg som måste göras oxå så som ni hör så har jag helgen räddad.
Nu måste jag dock sova annars kommer jag inte orka skolan imorrn, vi går bara till halv 2 så jag klarar mig nog ;) 
God Natt  <333

Feeling better

Idag känner jag mig mycket bättre, varit hemma idag med men imorrn blir det definitivt skola :) Har vatt och köpten nedrans massa uppladdningsdryck med pappa, det blev aldrig Nässjö utan vi köpte i stan istället ;)
efter middagen ställde min bror och jag upp stegen mot taket, snöhögarna nedanför var så stora nu så vi kände för att hoppa ner i dom ;) Superskojjsigt attans vad vi hoppade!! 
Sen blev det skidor på tv, damernas stafett var det dax för idag och de åkte bra skidor, även om det inte blev någon medalj idag.
Nu spelar damkronorna om bronset mot Finland. Ska se klart den matchen sen blir det sängen!
Håller tummarna ,alltid kul med medalj ;)
Hoppas ni har haft en bra dag, puss på er <3

Det kommer en morgondag men ta vara på idag

Sitter kvar en stund till framför tvn, får väl se om det blir något åk för Anja. Imorgon blir det inte heller någon skola, det har coachen bestämt. Även om jag känner att det skulle helt klart kunna funka så vill pappa att jag ska vara hemma imorrn med, så då får det bli så :) Förmodligen blir det en resa till Nässjö med Pappa imorrnkväll för att åka till Pölders och köpa uppladdningspaket och sen är det bara att börja dricka kolhydrater ;)
Längtar megamycket tills på söndag då vi far uppåt och även om formen inte är 100 nu så kommer den att bli det tills på tisdag, hoppas jag ;) 
Kramisar <3

Svenskt Guld IGEN !!!

Underbart GULD IGEN !!
Daniel Rickardsson, Johan Olsson, Anders Södergren och Marcus Hellner.
Hellner gick i mål med solen på himmelen och flaggan i topp ;)

OS kväll, igen =P

Nu är det OS igen ;) Herrarnas stafett är nu inne på sista sträckan späänande spännande, det är en riktigt god chans till guld här nu :D !!!

Latis Elle

Filmen har laggat ihop sig totalt så jag har fortfarande inte sett klart på den. Sitter och väntar på att det ska rätta till sig, den brukar komma igång efter ett tag igen ;) hihi 
Pappa är ute och åker skidor och här sitter jag och är galet avis! Känner mig bättre så jag funderar på att kanske ta en liten promenad om en stund för att få lite frisk luft, men vi får se! 
Känner att jag hamnar mer och mer efter i skolan, måste ta tag i att ni alltså, jag bara måste!
Japp så går mina tankar just nu, hoppas era är roligare. 
Kram på er

Redan Onsdag

Jobbet väckte mig, ville att jag skulle jobba kväll men eftersom att jag är sjuk så blev det inte så, låg i min säng en stund med solen i mitt ansikte, kändes nästan som om det var vår :)
Har spenderat min dag framför tvn, igen... usch vad träligt!! Just nu har jag gett upp tvn och gått över till film. Jag kollar jag på "Fame" Den nya versionen ;)
Superbra... så nu ska jag äta mina potatisklyftor med ketchup och titta vidare på den. Puss och kram

Slumpen

Bestämde mig för att se en film och slumpmässigt råkade jag snubbla över en film som heter "The lovely bones" Visste inte vad det var för någon men tittade på trailern, för att se om den var något att ha. Tyckte jag kände igen innehållet, men jag visste inte varifrån. Bestämde mig för att se den och det visa sig vara en filmatisering av en bok som jag läste för, ja, säkert ett par år sedan. Boken heter "Flickan från ovan"  
Det är en ganska fantasifull berättelse och man måste ha mycket fantasi när man läser boken, det var kul att se hur den skildrades men jag tycker som vanligt att boken var bättre. Just för att man måste få sätta sina egna fantasier i innehållet.
Bok och filmtips på en gång ;) Väldigt speciell, men väldigt bra berättelse.

Os -skicross

Nu är det skicross och Anna Holmlund ser grym ut! Ska väl följa den tävlingen med sen blir det sängen för min del, tveksamt om det blir skola imorrn! Sov så sött allihopa <3

Rastlös

Nu är jag inte kompis med soffan längre, usch vad rastlös man får vara. Men galet ont i huvudet har jag och täppt överallt... blööööö!!
Har kollat på skidskyttestafetten nu. Ingen medalj idag men riktigt bra skidåkning och skytte av svenskorna. ;)

Fired up

Har kollat på "Fired up" Heelt okej, verkligen något om man gillar "Bring it on" filmerna :)
Nu blir det vanlig tv en stund sen får vi se om jag kan pilla i mig lite mat, kanske någon kul OS tävling ikväll, annars blir det nog någon mer film ;)



Kl 2

Jahopp, nu vaknade jag x) Klockan är lite efter 14.00och jag har sovit i drygt 12 timmar. OJ! Har vaknat lite då och då med jämna mellanrum men i stort sett så har jag sovit från 2-2.
Nu är jag hungrig, men det är träligt att äta när man inte känner smaken. GALET vad mycket snö det är ute nu :O Myyyyyyyys säger jag ni får säga vad ni vill ;D
Här har ni skööönaste låten
Var tvungen att lägga upp den för den får inte missas ;) Hoppas ni har en bra dag so far. Jag ska äta rostat bröd och kolla på en film nu. Puss på er (L)

"A walk to remember"

Han gav henne en stjärna.
Tänk om sådan kärlek existerade på riktigt.
Nedrans lip-film, min kudde är alldeles blöt!! Vilken underbar historia. Om det är någon, som jag, som har missat denna underbara film bör ni snarast se den. Nu ska jag försöka somna, drömma om kärleken, med ett leende på mina läppar. Jag lever i hoppet om att det en dag ska bli min tur, och jag kommer må grymt bra på vägen dit. I'm high on life
God Natt <3

Snart natti natti...

I vanliga fall längtar jag efter att få sova, men nu när man inte andas normalt på nätterna är det ingen större hit faktiskt! Ska se "A walk to remember" innan jag somnar tänkte jag, har inte sett den än och alla har sagt att den är så bra så jag får väl ta och se den nu när jag har tillfälle till det ;)

Spännande värre !! :D

Grattis till Silver, fasen vad man beundrar dom alltså !!!
Charlotte Kalla och Anna Haag
Jag bet seriöst på naglarna x) Skidåkning när det är som bäst<3

START

NU gick starten Attans bananer va nervös jag är
Os is the grej!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stafett damer nu, HEJA Sverige!!!

Sjuk, Inte kul !

La mig på soffan när jag kom hem vid 1 sen har jag legat här hela dagen. Nu kollar jag på OS, skidstafetten!
Inte kul att va sjuk nu, hade gärna hunnit med ett par träningspass till innan loppet, men vi får se hur det blir. Väntan på att bli frisk kommer kännas som en evighet, det gör den redan. Hoppas bara att det inte blir värre, kan jag inte starta på tisdag nästa vecka vet jag inte vad jag gör. Men det ska vilja mycket till, då ska jag ligga på min dödsbädd om det ska ske! Blir nog ingen skola imorrn i alla fall.
resten av kvällen kommer bestå av OS tittande i soffan, det är najs, men galet vad rastlös man blir att bara sitta still, men jag orkar inte röra på mig. När man måste göra saker så orkar man inte och när inte får göra saker så vill man men får inte... usch, förkylningen förpestar mitt liv.
Nu ska jag titta vidare på stafetten och tycka synd om mig själv! <3 Puss

Ja.. skola var det ja!

Kom hit och ville gå hem igen. Har lyssnat på en jättebra föreläsare nu och vatt och ätit, lite fil och flingor. Min hals känns som sandpapper och jag är mega förkyld. Har knappt kunnat sova inatt för jag kunde inte andas. Duntäcke och raggsockor i soffan skulle vara underbart nu, kanske ett par timmars sömn med. Ska vänta en stund till sen ska jag nog vandra hemmåt, jag orkar verkligen inte sitta här idag!
Hoppas ni har en betydligt bättre dag än vad jag har PUss<3

Plastpåsar är farliga saker

Blev träning, men ingen städning idag!!  hihi (a) måste prioritera det som är roligt ;) Bella fick med mig ut i snön och iväg till tjustkulle där lite plastpåseåkning ägde rum:D Galet mycket skratt blev det Mysig avslutning av lovet tycker jag ;) Os, varma mackor och brinn i öppna spisen blev det efter det!!
Buuuuus ;)
Imorgon.. ja då är det skola igen varesig vi vill eller inte !! Men får se om jag orkar hela dagen ut, börjar bli riktigt krasslig nu alltså. Kanske blir bättre om jag sover på saken ;) hihi God Natt <3 Sov sött

Good möörning

Nyvaken, riktigt förkyld och det retar jag nästan ihjäl mig på. Bara och endast för att jag inte ville bli förkyld nu så blir jag det. Usch vad träligt sånt är!
Ska snart stiga upp och äta lite frukost sen ska jag sätta igång att städa till hög musik ;)
Träning är ett måste idag med, spåren existerar nog inte ens men.. det ska tränas i alla fall har pappa sagt, trots förkylning och icke-existerande spår ^^
Hoppas ni får en bra sista dag på lovet Pözz <33

Snart är sportlovet slut...

Det blev Kebab och filmmys hos Bella ikväll, precis som jag misstänkte. Har suttit och fulat oss vid datan hela kvällen med typ ^^ Blev ingen melodifestival och ingen Kettilsås, vilket inte gör mig det minsta lilla  för jag hade trevligt ändå :D
Sista dagen av sportlovet kommer bestå av träning, vila, städning och plugg. Usch så trött jag blir, orkar inte skolan, gärna en till lovvecka för min del!! 
Önsketänkande!
Njut av ledigheten så länge den varar. Puss på er och God Natt <3

Jobb och utemat

Kom nyss hem från jobbet, gick jättebra idag :) ska byta om och lite sen ska pappa köra ner mig och Bella till stan, blir nog lite kebab eller nått ;D Mumms jag är mega hungrig. Har inte hört något från Julia så det är tveksamt om det blir någon snowboard åkning ikväll. Blir nog mys hos Bella istället, men vi får se ;) Ha en bra kväll, å ta det lugnt... gör inget som jag inte skulle ha gjort ;) ^^ <3

Rock n' roll !!

Pigg och vaken nu :D Igår kväll var jag på fetaste 18års festen hos Peppe. Så galet roligt har jag inte haft på lääänge <3 Tack peppe och resten av folket för en helt AWSOME kväll, och tack pappa för att han hämtade oss mitt i natten i snöovädret ;)
Är lite lagom sliten idag, bara trött och så man jag tycker jag börjar bli lite förkyld oxå.. Usch, inte bra när jag ligger i hårdträning x) haha
Ska strax gå till jobbet. Ska bara jobba en snabbis mellan 12.30-15.15 Göttans kommer in nlite pengar i alla fall ;)
Efter jobbet ska jag och Bella äta ute, sen får vi se hur pass bakis Julia är om det blir Kettilsås skidbackar ikväll eller om det blir filmmys hos Bella istället ;)
Nehe om man skulle ta och klä på sig, jag börjar om en halvtimma ;) hihi
Vi höres puss

(Vaaaaaarför har jag ett uppskrapat knä med FETASTE blåmärket (a) hahahahaha?????? )

Japp nu var det fredag igen!

Uppe tidigt i morse, har jobbat, vilket gick bra! Ska jobba ett par timmar imorrn med !! (money money money) Kom precis ur duschen och nu ska jag börja piffa lite för ikväll blir partyyy!!! ;) Måste äta något med innan jag ska iväg :)!!
Mamma kommer nog snart hem , hon är och handlar nu :P
Ha en bra fredag för det ska jag ha <3 Puss å kraaaaamisar
PS. GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA IDA på 18års dagen <3 Älskar dig hoppas du får en helt BÄST födelsedag <3<3<3

Sånt är livet

Jobbet var träligt, men det är bara att fokusera på lönen !! Nu ska jag kolla på Vampire Diaries och sedan sova. Ska upp vid 06.00 imorgon... uuuusch !! Men det får gå :) Sov sött nu <3 Natti Natti

Jobb

Skidorna gick bra idag :D Ska snart laga mig lite mat för nu börjar jag bli riktigt hungrig ;)
De ringde från jobbet innan och idag ska jag jobba mellan 16.15-21.00 och imorgon blir det mellan 07.00-13.30 Heeelt awsome för min del för jag måste öka min inkomst lite nu om jag ska ha råd med alla äventyr och planer i sommar ;) Puss på er

På med träningskläderna

Har hunnit vakna och äta en rejäl frukost hittills idag :P Nu är det på med träningskläderna igen och åka 2mils rundan som gäller och sen får vi se vad som händer frammåt dagen ;)
Hoppas ni får en bra dag <3

Heeeeej

Man skulle kunna tänka sig att nu när jag har lov och allt så skulle jag uppdatera bloggen massor!! Men så är det inte tyvärr, har nog ungefär lika mycket, om inte mer, att göra nu när det är lov.
Vaknade i morse och gick till körskolan, riskutbildning om alkohol och droger på 3 timmar. Inget nytt fick man lära sig heller så där åkte 700 spänn i sjön. Åkte hem igen och lagade lite mat. Satte på en film och kollade med mamma som är mega förkyld och ligger i fåtöljen och tycker synd om sig själv ^^
Åkte och handlade med pappa när han kom hem och sen blev det film hos och musikdunk hos Bella.
Hanna med att kolla lite på OS oxå.
Så har min dag sett ut!
Ska upp imorgonoch börja dagen med ett 2 mils pass så nu ska jag sova. Eller läsa lite först... sen sova ;)
God Natt <3

Min dag

Skidorna gick ganska trögt idag. Åkte en mil på en timma så det tog sin lilla tid, precis nya spår så jag hade inget glid alls!! =P Man måste ju skylla på något !! Efter Första skidpasset blev det lunch och lite tv tittande, eller mycket tv tittande ;) Sen blev klockan plötsligt 5 och då var det dax för dagens skidpass nummer 2! Bara på att igen, men nu börjar jag bli seg alltså ^^ Imorgon är en träningsfri dag för mig. Måste vila en dag i veckan! Jag ska ner till körskolan och gå risk ettan. Kul att sitta där i ett visst antal timmar men det får väl gå.
Det är eventuellt tal om film hos Bella med frammåt när hon slutat jobba ;) Får se hur det blir med den saken.
Måste hinna med lite utförsåkning i Kettilsås med Julia med innan sportlovet är över! Vi får se var vi kan klämma in det någonstans :S hih (a)
NU ska jag i alla fall sova :D Eleonor <3 Sin säng
God Natt vänner

Längdskidåkning

Är seriöst så oerhört glad att jag har hittat MIN sport! Det är så klart andras sport oxå ;) Men längd är verkligen min grej. Är bara inne på min andra säsong men jag blir bara mer och mer taggad och bättre.
Måste bara nämnas i ett så passande inlägg att Björn Ferry tog guld i jaktstarten, skidskytte. Verkligen superroligt när Sverige tar guld. Grattis till honom! :D
Varför längd?
Pappa har åkt 10 vasalopp så jag antar att jag blev inspirerad av honom. Efter sitt 10onde lopp, som han gjorde för två år sen, sa han att han inte skulle åka mer, i alla fall inte fler vasalopp. Sen fick jag ett ryck och bestämde mig för att åka kortvasan, mest på skoj och för att jag behövde träning. 
Jag har aldrig någonsin gillat att sporta! Så när jag gick i mål i Mora på tiden 3 timmar och 17 minuter var det väldans nära att tårarna kom. Tänk att jag, JAG, kunde göra något sådant. Efter ett antal varv på elljus spåret i Landsbro säsongen 08-09, några astma anfall och några tårar klarade jag att åka 3 mil. Vadådå? hur många hundratals, tusentals gör inte det varje år? OCH ??!!! säger jag bara då, jag skiter i vad de gör, jag jag jag klarade det.
Ännu mer peppad började jag denna säsongen. Nu tränar jag till HalvVasan. Den 2a mars ska jag åka 4.5 mil och nu tvekar jag inte på mig själv, inte det minsta!
När varenda muskel i din kropp skriker till dig att du ska sluta, det är då man ska fortsätta. Ibland vill jag bara slänga mig i snön och skrika av smärta och gråta allt vad jag kan, men det gör jag inte. För längst där inne vet jag att det jag håller på med är något som jag älskar mest av allt i hela världen. Ja, jag tar ut mig riktigt hårt, kanske inte hårt för vissa av er, men för mig, som alltid varit anti motion av alla dess slag. Och jag är stolt över mig själv.!!
Nästa år ska jag åka mitt första riktiga, 9 mil långa ,Vasalopp!

Ligger i hårdträning

Det är två veckor kvar till loppet så nu har hårdträningen och uppladdningen börjat. Ska snart ut och åka en mil och sen blir det en till i eftermiddag med pappa. Blir nog lite OS tittande och städning idag kan jag tänka mig :) Hoppas ni håller er sysselsatta nu nu på lovet så ni inte bara ligger i sängen och soffan och slöar som slöpotatisar ^^ Ut och åk skidor med er i stället ^^ Livet blir mycket bättre av lite skidåkning. Puss & kram <3

Måndag 15/2 -10

Vaknar vid 06.20 av att de ringer från jobbet och vill att jag ska komma in och börja en halvtimma senare. Det kunde jag tyvärr inte, och jag kunde tyvärr inte somna om efter det heller. Gick in till mamma och kollade på OS i sängen (Y)
Sen blev det frukost och vidare till Mormor. Där fikade vi och hade lite mys, jag, mamma och mormor :)
Efter det lagade vi lite mat för pappa var hemma på lunch och när jag hae smält maten spände jag på miig skidorna och tog 2mils rundan. Hanna precis hem och slänga mig i duschen innan Bälla kom. Sen gick vi till Bella ^^ Sen hittade vi på lite bus tihi...
Efter blev det film här hemma med Bella, Bälla och smörpopcorn ;) Skitdålig film !!! haha
På kvällen kollade jag naturligtvis på det mycket spännande 10km loppet i längdskidor (damer) Grattis till Charlotte Kalla som tog hem vårt första OS guld. Pappa och jag satt och skrek i soffan så spännande va det x) Ja...
Å sen va den dagen slut.
Fick bara rycket på kvällen när Blogg.se inte ville fungera så det var faktiskt inte mitt fel att jag inte uppdaterade igår^^ Uppdaterar nu istället ;) <3 Puss på er

Alla hjärtans dag <3

Mamma gjorde mummsigt fika och så fick alla sina "allahjärtansdag-presenter" ;D Jag fick ljusstakar som jag ville ha :D Designade av formgivaren Kristin Karls. En stor del av priset går till Röda Korset (Y) mega bra Tack mamma!! Sen fick jag ett nytt bäddset till sängen, lila och fint oxå (Y) Tummen upp för det med!! Tack tack :)

Träningsrundan gick mega bra, dåliga förhållanden men riktigt bra tid ;)
MEningen var att vi skulle åka till mormor efter träning och middag men hon var inte hemma så vi slog p åen film istället sen blev vi kvar i soffan resten av kvällen ;)
Fått reda på idag att min kusin Linda ska ha barn igen Grattis till Linda och Johan!!
Och i sommar planeras det en släktträff! :D Det kommer nog bli väldans skojjsigt!!
Nu sk jag strax nana, imorrn är det mycket på gång. Natti Natti  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Söndag igen

Idag är det söndag... igen. Men idag gör det inte så mycket eftersom att denna söndagen inte kommer leda till en måndag i skolan ;)
Mysig frukost med hela familjen och om ett tag blir det allahjärtansdag-fika! Mamma gör semlor och massa goda onyttiga saker blir det ;) Kanske får en liten present oxå om jag är snäll ;D
Efter alla onyttigheter är det dax att göra sig av med dem x) Blir en mil på skidorna sen ;) Pappa har lagat mina stav nu :) Och i eftermiddag ska mamma och jag åka till mormor och mysa lite. Dagen kommer blli bra :D <3 Hoppas eran oxå blir det ;)
Lyssna på den bästa versionen av Impossible som Måns någonsin gjort, jag ryser varje gång!!

Happy valentine's day ♥

Ha en underbar Alla hjärtans dag allihopa!!!  ♥ ♥ ♥ ♥ 
I'm still looking for my valentine ;)
Puss på er, fira nu å ha det riktigt mysigt allihopa <3

Kväll @ Bellas place

Har verkligen gjort minsta lilla idag.
Mamma lagade jättegod mat och sen gick jag till Bella. Vi låg och mös i hennes säng under en filt och kollade på melodifestivalen, inga vidare bra bidrag idag tycker jag!!
Drog en snabbis till Statoil och sen blev det film "Roadtrip beer pong" Väldigt rolig och bra va den ^^
Blev visst ganska sent idag med, men jag jade nog inte kunnat sova tidigare i alla fall eftersom att jag var uppe lika länge igår ^^ Nu ska jag nana, imorrn blir det träning! God Natt <3

Bullbak

Klockan är snart halv 5 och jag har inte ens klätt på mig än. Tycker inte det känns som om klockan är en sekund mer än 1!! Kanske borde dra på mig ett par mjukisbyxor nu i alla fall. Väldigt soft början på mitt lov men imorrn tar vi nya tag. Har lagt upp ett hårdtränings-schema nu innan träningsstoppet. Det är ju snart dax att åka min efterlängtade halvasa. Är sjukligt rädd för förkylningar nu... så håll er undan om ni är snuviga ^^
BTW så är bullbak vad min eftermiddag hittills har bestått av ;)
"I wanna be the face you see when you close your eyes
I wanna be the touch you need every single night
I wanna be your fantasy
And be your reality
And everything between" <3

OS

Steg upp hyfsat tidigt och nu har jag kollat på invigningen av Vinter OS. Riktigt häftig show !!Det kommer nog bli en hel del OS tittade den här veckan :D nu när jag är ledig och allt ;) 
Senare ska jag nog leka med Bella :D ha en underbar ledig dag <3

UP??!!!...

...Neee det blev Bellas place istället x)
Bälla och jag gick till Bella för att hälsa på henne och Emil som skulle ha film kväll. Vi fastade där och kom aldrig iväg till Utposten x) Blev mega mysig kväll med Bälla, Bella och Emil istället. Tack kompisar vad underbara ni är!!.
Nu äter jag knäckebröd för jag var hungrig men snart ska jag sova. I suggest u do the same ;) Natti <3

Bälla och Eleonor taggar UP !!!!

Vi taggar UP så det bara ryyyyker om att XD <33333 hihih (a)

Nu är det lov och det ska firas!

Skolan va lagom nice idag :) Medicin prov i mikrobioligi, det gick fin fint.
Bälla och jag tog en sväng på staden efter skolan i blåsvädret. Jag köpte ett nytt bälte och ett par leopardmönstrade strumpbyxor. Det ska jag ha på mig ikväll, ja inte BARA det förståss x) hihi (a) Ska ha min nya vita skjorta, med ett vitt linne under och mina nya svarta klackskor med nitar ;) För ikväll blir det UP ;D Snart börjar drinkblandningen!!! Tagga feeeeeest!! :D <33

Ohja, love is in the air

Ja nu är det bara helt enkelt så att jag kan inte låta bli, vampyrer är min grej och så enkelt är det bara. Jag har fått en ny kärlek ikväll. "Vampire Diaries" är en serie för mig och något jag utan tvekan kommer sitta bänkad framför varje torsdagskväll framöver. KÄRLEK <3333333333
Love sucks ^^ Ha ha lite fyndigt tycker jag x)

Fasen!!! Rent ut sagt!!

Min dag förstördes totalt när jag insåg att jag hade missat premiären av "Vampire Diaries" men den blev genast bättre igen när jag såg att båda avsnitten går att kolla på tv6 play... så nu vet jag hur jag ska spendera resten av min kväll. Synd bara att jag prioriterar bort pluggandet, men jag kan det nog redan, annars får jag chansa lite på provet imorrn ;)

Tv kväll!!

Sitter och bölar till "Biggest loser" och blev väldans sugen på te. Nu börjar "Vinterspelen Åre 2010" snart och det jag självklart kolla på ;) 
Ja ja ja jag skaaaaa plugga X)

Mina planer har en tendens att fallera

Blev ingen skidträning (vilket gjorde pappa sur) och inget öppet hus på Henkes skola heller (orkade inte palla mig iväg) Men idag har jag i alla fall skrivit in mig på trafikskolan, Äntligen!!
Sitter i soffan med en stor skål popcorn och kollar på Vänner. Ska plugga lite strax!
Imorgon blir det stan med Bälla efter skolan. Sen blir det donken och på kvällen gör vi stan osäker, det blir UP för hela slanten ;)
Nästa vecka är det lov, Det var på tiden!!
puss


Helt okej torsdag

Sitter i skolan på min sista lektion för dagen. Har svenska C och det är lagom soft just idag :)
Har vatt på studiebesök på rehab. och ätit semla med Bälla, sen va det föreläsning i matsalen för att det är internationella 112 dagen idag. Så sos alarm va här och pratade lite.
När jag kommer hem måste jag plugga medicinsk grundkurs för vi har prov imorrn. Och så måste jag träna egentligen, och så har min bror öppet hus på sin skola idag som jag tänkte besöka, får se hur jag prioriterar kvällen. Nu ks jag få lite gjort på den här lektionen tänkte jag. Kraaaamisar

På måndag, på måndag, på måndag, på måndag, på måndag, på måndag...


Sorry

Inte orkat med bloggen nu på ett par dagar, det har vatt mycket annat på g.
Igår var jag i Kettilsås. Vi hade superduper roligt!! Särskilt jag och Julia som ska tillbaka någon dag nästa vecka och ge oss på varsin snowboard ;) Hoppas inga ben blir brutna!!
När jag kom hem grillade jag korv i öpnna spisen och halvsov resten av kvällen, nice nice!!
Idag har jag vatt på äventyr med Bella och sen blev det filmmys i min soffa ;) Snart ska jag ta mig lite kvällsmat och hoppa i myskläderna och se på Vinterspelen, en ny serie på 5:an som är superrolig ;)
Puss å kram ska bli bättre på att uppdatera, I promise
(Funderar på att göra "en sak" nästa vecka ;D )

Kvällen

Blev småyoghurts framför tvn. Kollade på CSI NY. Mys å så, men nu är jag alldeles slut så nu ska jag snart stiga in i drömmarnas värld.
Sov sött
God Natt <3

Jaha då var det måndag igen

Hände inget speciellt i skolan idag!! HAde teorilektion på idrotten. Stresshantering, det gav mig inte så mycket om jag ska vara ärlig.
På vägen hem gick jag förbio ICA Helges och köpte nytt gott bröd, yoghurt, fanta och en påse bridgeblandning som jag tänkte jag skulle ha med mig imorrn :D (Fast Bridgeblandningen har jag som "datorgodis" nu istället xD)
Imorrn blir det i alla fall slalom för hela slanten, det kommer bli galet skojj :D
Pappa körde ut mig på skidorna med innan. Vilket han inte skulle ha gjort för allt gick nog fel med den skidturen!
Efter bara några hundra meter gick min stav sönder, så jag tog pappas medan han vände hem med min trasiga stav för att hämta ett par andra. Så länge åkte jag den träligaste raksträckan (fram och tillbaka) i hela universum! Sen fick jag ta pappas andra stavar, som man inte använde alls samma muskelgrupper till när man använde så det kändes jätte konstigt och galet jobbigt var det oxå!! Usch, men men alltid bra med träning!! 
Hoppas ni har haft en bra dag :)

Celine Dion

Musikvideon är lame!! Men jag älskar låten den är helt galet underbart vacker!! Hittade den på min systers gamla telefon och kan inte sluta lyssna!! Den är Underbar!!!
I wanna be the face you see when you when you close your eyes
I wanna be the touch you need every single night
I wanna be your fantasy
And be your reality
And everything between

I want you to need me
Like the air you breathe
I want you to feel me
In everything
I want you to see me
In your every dream
The way that I taste you, feel you, breathe you, need you
I want you to need me, need me
Like I need you

I wanna be the eyes that look deep into your soul
I wanna be the world to you I just want it all
I wanna be you deepest kiss
The answer to your every wish
And all you ever need

I want you to need me
Like the air you breathe
I want you to feel me
In everything
I want you to see me
In your every dream
The way  that I taste you, feel you, breathe you, need you
I want you to need me

Cuz I need you more that you could know
And I need you to never never let me go
And I need to be deep inside your heart
I just want to be everywhere you are

I wanna be the face you see when you close your eyes
I wanna be the touch you need every single night
I wanna be your fantasy
And be your reality
And everything between

I want you to need me
Like the air you breathe
I want you to feel me
In everything
I want you to see me
In your every dream
Cuz baby I taste you, feel you, breathe you, need you
I want you to need me
Like the air you breathe
I want you to feel me
In your everything
I want you to see me
In your every dream
Cuz baby I taste you, feel you, breathe you, need you
I want you to need me
Like I need you, like I need you, like I need you
Gillar den verkligen supermycket!!


Tigerkaka

Det blev en tigerkaka (sockerkaka 50/50 choklad/vanilj) Mumma :) Har bänkat mig framför tvn och kollat på Blåsningen. Nu är det 2 and a half men sen blir det sängen.
Imorrn är det skola igen!!.. det ska nog gå det med ;)
Sov så gott Natti natti <3

Ensam hemma

Nu är jag färdig med rummet!! :D Ska bara sätta upp en hylla till och köpa en tavla och byta ut mot en affisch jag har nu ^^ Sen är det helt klart!! ;) Bilder kommer någon gång framåt I promise !!
Nu åkte mamma iväg på något möte med middag. Pappa och Henrik har inte varit hemma på hela dagen, henke spelar match långt åt skogen härifrån, de kommer nog inte hem förrens 9 någon gång. Veronica jobbar och Nicklas vet jag inte vart han är. Bara jag och hundarna hemma med andra ord!! 
Jag vet jag vet.. ångest för att jag alltid ska stoppa i mig en massa onyttigt men jag tänker faktiskt göra en sockerkaka.. tror jag. Eller något annat gott ^^ Så tjockis är jag Sådeså!!!! Sen blir det nog någon film eller nått, ska kolla om det är något på tv. Kraamisar

Skidträning och Kalas

Åkte två mil på mindre än en och en halv timma idag. Riktigt bra tid!!, tycker jag i alla fall ^^ Skidorna gick superduper och rundan var häärlig!!
Efter det slängde jag i mig lite mat och hoppade i duschen sen bar det iväg till kusinen på kalas! Mummsig tårta och lite kaffe, och nu är jag hemma igen! 
Ska slänga på mig ett par mysisbyxor och fortsätta lite med mitt rum nu hade jag tänkt, hoppas ni har en bra söndag ni oxå ;)

Nyhetsmorgon

På "Nyhetsmorgon Söndag" sa Elin Kling att tre måsten inför våren/sommaren är:
  • Army-inspirerade plagg och smycken (militärgrönt, inte kamoflagemönstrat)
  • Hoodies (gärna lång luvtröja kombinerat med klackar)
  • Djurmönstrat (gärna olika mönster blandade med varandra)
Och ett måste i inredningsmodet är någonting "konstigt", något som verkligen sticker ut ifrån resten av inredningen.
Bara så ni vet ;) Tänkte tipsa er lite ^^
Nu ska jag alldeles strax slänga på mig träningskläderna och hoppa på skidorna.

Sista dagen av helgen = Deprimerande

Upp och hoppa vid halv 9. Nicklas (min systers pojkvän) fyller 23 år idag så vi grattade honom med fika och paket på sängen. Grattis Grattis på honom :)
Det måste bara tilläggas att jag nu har ätit universums äckligaste kakor, mår fortfarande illa!!!
Idag ska jag hinna med:
  • Göra klart mitt rum
  • Skidträning (2mils rundan)
  • Födelsedagskalas hos kusinen
  • Plugg (lite i alla fall)

Lördag kväll på Kettilsgatan

Har hållt på med rummet större delen av dagen :) Framåt kvällen lagade mamma lite god mat, Inbakad fläskfilé med kantareller med hasselbackspotatis och bearnaisesås till blev det. Mumma säger jag! ;) 
Lagom till Melodifestivalen skulle börja blev hela familjen hastigt godissugna så jag, pappa och Henrik åkte ner till Willy's en sväng. Missade introt och början av Olas låt =p Men det gjorde inte så mycket.
Jag tycker Salem Al Fakir var klart bäst så bra att han gick vidare, annars tyckte jag inte att någon var sådär särskilt bra.
Efter Melodifestivalen blev det film. "Dante's Peak" gick ju på femman och trots att jag har sett den 3 ggr innan så kunde jag inte låta bli att kolla. Nästan för spännande film det där, knappt att mina nerver tål det trots att jag sett den förut och vet vad som kommer hända x) Ha ha anyway så får den 5 utav 5 lördags-mys-poäng av mig ;)
Awsome film, ni har väl inte missat den???!!
Nu ska jag krypa ner i min säng :D Yieeeppie!! God Natt Sov sött allihopa

Heminredning, superkul men tidskrävande!

Fattar ni hur de på "Roomservice" och "Äntligen hemma" gör det eller?? När man själv börjar hålla på så fattar man hur duktiga de verkligen är på sitt jobb!! Jag tycker heminredning är skitkul rent ut sagt men oj vad tid det tar. Och jag kan aldrig bestämma mig hur jag ska ha det heller är det värsta x) 
Idag har jag i alla fall kommit en bra bit på vägen. Alla hyllor är på plats, förrutom en. Är ganska sur på IKEA faktiskt, jag tycker de snåla f********n kan skicka med skruvar så att man kan sätta upp sin hylla!!! Jag är säker på att det finns några skruvar här någonstans... får höra med pappa imorgon.
I vilket fall som helst så pysslar jag på så gott det går. Det är svårt att få det som man har tänkt sig, man har ju alltid en bild i huvudet så som man vill att det ska se ut! Men det blir heeelt okej :) Har mer förvaringsplats nu i alla fall, och det var mer än välbehövligt!! Ska fortsätta imorgon.
Bilder kommer att komma upp när jag är färdig ;)
Puss

Gomorron' gomorron'

Finns det något bättre än en lååång sovmorgon? Nopp I don't think so!!! Blev liggandes i min varma goa säng till 11 idag i alla fall :D 
Frukosten bestod av rostat bröd och ett nytt te, vilket smkade lite som godis och var helt klart godkänt ;)
Idag ska jag softa runt lite här hemma, ska fixa klart på mitt rum med hade jag tänkt :) Hoppas ni får en underbar dag <3

Slutkörd

Somnade efter Let's dance och Solsidan brevid min hund i hundkorgen x). Mamma väckte mig nu när det var resultatdax på Let's dance^^ Jag längtar så fruktansvärt mycket efter min säng så nu ska jag krypa ner där, och ligga kvar läääänge imorgon God Natt vänner <3

Fridaycuddle x)

Bella är här och klipper Henrik.
Skidturen gick fin fint ;) Underbart med lite vintersol.
Ikväll blir det kycklingpaj och tv (Y)

Eftermiddagssol B)

Blev promenadis med Bella efter en mycket seg skoldag. Nu sitter jag och trycker i mig lite mat och ska alldeles strax hoppa på skidorna och glida iväg så jag hinner fånga den sista eftermiddagssolen.

ÄNTLIGEN fredag :D

Väldigt soft skoldag idag ;) Jag tillsammans med några andra coola OP elever har anmält oss till tisdagens friluftsdag i Kettilsås. Kommer bli megakul. Först tänkte jag åka snowboard men jag tog det säkra före det osäkra och hyrde skidor istället. Jag sålde min slalom utrustning i början av vintern så jag måste hyra nu tills jag köpt en ny ^^
Ska snart träffa Bella, vi ska gå en sväng på hemligt uppdrag och sen får vi se vad som händer =P Blir väl kanske lite tvmys frammåt kvällen, måste som sagt försöka hinna med träningen idag oxå. Ojj ojj nu är det sådär mycket igen x)
vi får helt enkelt se vad helgen har att erbjuda ^^
Puss på er


A night at Bellas place

Inhandlade lite chips på vägs till Bella. Har inte smakat dessa innan, så jag köpte en sån påse. Men jag köpte  en vanlig med i fall att jag inte gillade dom x) Men de var heeelt okej, men vi åt upp båda påsarna =P hihi (A) Kollade på "The ugly truth" Som jag varmt rekommenderar, heeeelt klart sevärd och super-rolig film!!
Nu har jag i alla fall ont i magen x) Så nu blir det natti natti för mig. Imorgon blir det skola och hemliga äventyr med Bella. Och så måste skidåkning hinnas med. Fullspeckat schema helt enkelt så jag behöver min sömn. God Natt kära ni

Hemma igen

Skoldagen blev lyckad trots allt :) Jag stötte på min Bella bus, som jag ska leka med i eftermiddag för att jag håller på att sakna ihjäl mig efter människan.
Sen hann jag skriva om alla mina stödord till mitt sv C tal så jag kunde hålla det, vilket gick hyfsat bra, förvånansvärt bra faktiskt ^^
Sen gipsade vi armar på ROA lektionen. Mycket klet och labb, skitkul med andra ord :P
Mamma anländer nog hem snart så då vankas det mat sen blir det förmodligen Bellas place ;) Pusselipuss

Torsdag i skolan!

Sitter i skolan och har nyss haft redovisning i Alternativ medicin.
Hittar inte mitt Svenska C tal som jag ska hålla idag så jag får väl leta ihjäl mig sen. Hittar jag det inte så är det ganska kört =/
Men men hoppas på en bra dag i alla fall! Kankse blir träning i eftermiddag på de nyvallade skidorna ;)
Vi höres Kramisar

God Natt

Ville bara säga god natt till alla härliga människor. Dröm sött och sov så gott ni bara kan ;)

Borta

Och vart tog kvällen vägen nu då?? Har inte gjort hälften av vad jag skulle göra.
Jobba i helgen?! Vet inte om jag orkar. Jag har blivit tillfrågad men jag känner mig inte bra, och det är ju definitivt inte bra att gå till jobbet om jag inte är helt frisk!
Oj oj oj, det blir nog snart kortslutning, jag orkar inte mer. Jag är verkligen helt onaturligt trött. Hoppas det går över snart annars måste jag göra något drastiskt.

Tired

Kom hem från skolan och gjorde mig vofflor. Måste sluta vara så fruktansvärt onyttig, men det känn som om jag behöver allt socker jag kan få för att hålla mig vaken.
Har vallat mina skidor idag med. Helt ifrån grunden med nytt parafin, grundvalla och glidvalla. Hela paketet helt enkelt! 
Nu sitter jag med lite plugg framför tvn och slänger ett öga på "Supersize me" Galet äcklig men mycket sevärd dokumentär/film. Blir faktiskt liiite sugen på Mc Donalds x) How sick am I ??? haha

Solsidan

Kollade på solsidan som jag missade när det gick i fredags. Verkar hyfsat roligt tycker jag :) 
"You me at six" stjäl mitt hjärta just nu och jag drömmer tillbaka till när de stod på scenen i Stockholm. <3 Kärlek till deras version av Pokerface, Kärlek till dom. Nu ska jag sova med deras låtar i mina hörlurar. God Natt kära ni <3

400 kr fattigare

Jag inhandlade ett par nya skidglasögon på Pölders. Är mega nöjd :D
Snart är det House :D äntligen säsongs-start (Y) awsome!! Nu ska jag ta mig lite kvällsmat och bänka mig framför tvn puss på er

Bridgeblandning only for old people?

Min bror var en sötnos och åkte och köpte en påse Bridgeblandning till mig :) MUMMS!! Jag kunde inte stå emot mitt sötsug mer!! + Att jag tycker att alla kan äta det inte bara gamla människor ^^ :)
NU har jag ätit middag och mamma, pappa och jag ska åka till Pölder (skidaffär) i Nässjö ;) Skojj skojj

Måndag och Tisdag

Igår var en häktisk dag. Hade inte ens på min dator igår, så ni får ursäkta för dålig uppdatering. Skolan var helt okej, vi hade dans på idrotten med Industri-tvåorna (dagens minus). Väl hemma lagade jag mat till mig själv och sen somnade jag på soffan. Usch vad trött jag är hela tiden. Känns som om jag skulle kunna gå och lägga mig och somna på 2 sekunder när som helst!!  Pappa tyckte jag var rolig som vilade mig i form för när hen väckte mig var det dax att slänga på sig skidorna. Vi åkte ungefär 2 mil, sen var jag SEEEG !!!

Idag vaknade jag 10 i 8 vilket är lite väl sent så det blev väldigt stressigt i morse. Men som tur är hade massage-klassen bjudit in mig idag så jag fick underbart härlig helkroppsmassage av Anna och Bälla. Mmmmmmm vad härligt. Får se vad som händer i eftermiddag men förmodligen somnar jag väl igen... Måste bli piggare! Några tips? Ha en bra dag vi hörs senare


RSS 2.0