30:e Oktober 2009

Sov längre än vad jag skulle idag med, usch jag kommer aldrig orka med skolan nästa vecka. Idag blev det i alla fall stan med Bella efter frukost och en dusch. Köpte mig en ny tröja (Y) Senare blev det Pizza, eller rättare sagt en kebabrulle, och film hemma hos Bella-bus. Vi va å busade lite på stan med en sväng och sen blev det en film till. Najs dag helt enkelt. Ska bli spännande att se vad som händer å sker imorrn, hoppas på det bästa. Puss på er


Music is medicine for the soul

Lyssnar mycket på Elisa, Martin Stenmarck, Paramore och Adept just nu. Galet vad blandad musiksmak jag har, Underbart tycker jag.
Livet leker.
Lyckliga, så vill jag ofta beskriva  de flesta av mina känslor nu för tiden.
Idag har jag haft ytterligare en typisk lovdag, bara slöat. Det ger mig lite dåligt samvete, för jag har ganska mycket plugg som borde göras, men det löser sig det med. Har sett på Rosa bandet-galan med ikväll. Tycker att Måns Zelmerlöw gjorde ett underbart bra framträdande, rörande helt klart. Som sagt min musiksmak kan variera, oftast tillsammans med mitt humör. Jag och Bella letar fortfarande fest till helgen, suggestions? Jag är öppen för förslag. Idag har jag även anmält mig till FST 2009 i Göteborg, det kommer bli skoj skoj men det är ju det mesta när man får umgås med Ida.
Fårse vad denna helgen har att ge, den blir nog lyckad tror jag.
Ta hand om er <3
"It will be all new again 
There is something else 
Just 'round the corner " <3

Lov?!! Jajjemensann ;D

Typisk lovdag skulle jag beskriva denna onsdag som. Spenderat större delen av dagen i sängen, kollat på film å tagit det lugnt. Pappa och jag tog en tur på rullskidorna med, och jag lyckades falla handlöst bakåt. Jag lääär få ett fett blåmärke på rumpan eller nått x) Inte bra alls, men för övrigt gick det fin fint. Jag har en blåsa på varje tumme med =/ har dåliga handskar så jag får faktiskt skylla mig själv.
Är superduperjättemegabamse-festsugen så är det någon som har förslag på fest inför helgen så är jag på till 1000.
God Natt
"My heart starts to beat fast
I don't care about the past
I'd only care about now
Well, how will I make it from this pressure?"




Gå in i elden

"Tusen trappor räcker inte för att beskriva de steg du har tagit"
Det blev en helkväll hos Johanna Kulas. Jag har lite dåligt samvete för att jag inte var hemma nästan någonting på mammas födelsedag, men hon tar inte illa upp. Som sagt var så brukar det bli en aningens mycket snackat när man är med Kulas, så även denna gång. Hon känner mig utan och innan och träffar rakt på rätt ställen. Underbart att känna att någon förstår en. Vi har funnits för varandra mer eller mindre i 10 år nu och jag är så glad att du har funnits där.
Jag och Johanna när vi gick i 6:an
Jag och Johanna i 6:an
Jag har bestämt mig för att bli mycket mer spontan. Måste våga mer och öppna mig mer, så underbart härligt  om
alla bara kunde va öppna och ärliga mot varandra, allt skulle bli så fruktansvärt mycket enklare. Jag måste våga gå in i elden, de dåliga följderna måste jag vara beredd på att stå emot, agera först och tänka sen är inte alltid negativt.
NU eller aldrig.

Dance forewer

Igår va bra. Ida kom hit och sen vandrade vi ner på stan. Vi ägnade vår tid med att driva runt i diverse affärer och prova ett och annat plagg. Sen gick vi till Willys och handlade lite mat, och vi kunde inte hålla tillbaka vårat starka behov av att köpa den där påsen med lussekatter som skrek våra namn så högt så att det var omöjligt att ignorera. Dom satt fin fint. Jag vet att det är fusk att börja så här tidigt, men vi va så sugna! Sen när vi va på vägs hem så kände vi oss lite hungriga och tur som vi hade så va det 10 minuter kvar av lunchen på Chili Thai så vi slank in där. Det är lite farligt att äta där. Man kan verkligen inte sluta, det är så galet gott. Så där satt vi ett bra tag och åt oss tjocka. Sen efter lite packning så bar det iväg till scoutstugan. Först gjorde vi fruktsallad med de små scouterna å sen hade vi seniormys hela natten och nu är jag hemma igen.

Grattis mamma på födelsedagen <33 Jag har världens bästa mamma.
Funderar på att plugga lite, städa och baka något. Träna borde jag också göra. Så det är nog dax att sätta fart nu.
Just keep on dancing
                 "Music's the reason why I know time still exists" <3

Beautiful nightmare

Igår va en slö dag. jag steg upp å hjälpte mamma med bullbaket (åt mest deg och fick ont i magen) och sen slöade jag. På eftermiddagen sprang jag en runda, men till ingen nytta för efter det blev det en kebabrulle. Bella och jag va lite funkisar på "SPELET" och sedan blev det donken, till Kulas en snabbis och efter det en liten film. Sammanfattning= Bra kväll !!

Idag började jag jobba vid 07.00 och jobbade till 14.00. Efter det har jag i stort sätt bara städat, tvättat och strykt. Så nu har jag fått mega ont i ryggen. Imorrn kommer bli en bra bra dag. Ska till stan en svängis med Ida och på kvällen ska vi va ledare till de små bäverscouterna och sen ska vi seniorer ha en spelasällskapsspelsmyspysgrillamarshmellowsochkorvåchillahelanatten-övernattning DE blir najs.
"Jag blundar 
Och håller andan lite till 
Hjärtat stannar 
Fan vad ska jag ta mig till 
För jag vet att 100 år från nu 
Kommer det alltid vara du 
När jag blundar" <3

I have to make up my mind, krona eller klave ?

Acception

Jag vet inte riktigt hur jag ska komma till insikt med det här. Det är så fruktansvärt svårt att inse att detta sker. Steg 1 att acceptera det. Men hur ska jag kunna acceptera något som är så fel? Något som inte får hända? och något som jag verkligen vet att det är så dumt? Sånna här saker har jag Inga bra erfarenheter utav, det brukar alltid gå åt skogen så jag vet inte om jag har lust att blotta mig själv och sedan bli trampad på, jag vet hur det känns, och tro mig det är inget trevligt. Ska jag bara fortsätta som vanligt? Bara tränga tillbaka alla känslor, de går väl över så småning om? Får se vart det här tar vägen, men enklast för alla vore nog om jag bara ignorerade det här, jag vill inte, men det blir nog lättast så. Tankarna går på högvarv, jag vet inte vad jag ska göra.

Confused

Hard situation

Torsdagen blev en slappdag (Y) Kollade såklart på SOS Gute på kvällen å sådär.

Idag är de fredag (eller nu är de lördag^^ men men det ignorerar vi) Dagen har varit sjukt efterlängtad för nu har vi lov mina vänner. Hur underbart är inte det ?!! Har hela veckan planerat en lugn hemmakväll men efter att jag hade bakat muffins och ätit tacos med familjen så kände jag att jag hade fått nog utav hemma. Jag blev riktigt festsugen men inte sådär enorm lust att börja leta förfest etc innan UP så den känslan ignorerade jag. Jag och Bella köpte istället varsin Red Bull och drog till Kulas. Mycket snack blev det, som vanligt när man är med Johanna. Mycket bra att prata av sig lite.

"Du sa kär och det lät inte fel, vilket får det att kännas ännu mer fel för jag vet hur fel det är."
"Just the other night
I thought I heard you cry
Asking me to come
And hold you in my arms
I can hear your prayers
Your burdens I will bear
But first I need your hand
Then forever can begin" <3





Simma

Hade 3 lektioner på förmiddagen. Vid halv 1 började mitt hål som varade till 20 i 4. Jag hann åka hem, äta lite vofflor och sova en stund emellan, (Y) underbart. Sen va det trafikkunskap som slutade en halvtimma tidigare så jag fick sitta i gallerian i min ensamhet och vänta på att pappa skulle hämta mig. Sen åkte vi till Myresjö å simmade så nu är jag helt slutkörd. Om en stund är det Grey´s Anatomy.
Sagt det förr och säger det igen, det ska bli så galet skönt med lov, orkar inte mer !!

"Tell me your secrets and ask me your questions,
 lets go back to the start." <3

Man måste ha gränser

Lovet kommer sjukligt lägligt. Måste få vila lite känner jag, vila från allt och alla.
Många gånger tänker man på hur man påverkar andra människor. Varför beter sig den här personen så här mot mig? Är det sättet jag är på ? Vad jag sa? eller vad jag gjorde? Hur som helst, det går bara till en viss gräns. Även om det är "mitt fel" så kan inte en person bete sig precis hur som helst, närhelst den känner för det. Det går till en viss gräns. Att vara ärlig eller att konfrontera kan underlätta så många gånger. Jag har sagt det förr, så tänk på det!

Grymt seg dag idag. Mycket plugg, precis som vanligt, och en liten promenad med Bella bestod eftermiddagen av. Är bara så trött inifrån och ut. Jag skulle nog kunna sova flera dagar i streck. Imorgon har jag två redovisningar i skolan men jag har å andra sidan en ganska lugn dag med inställd franska lektion och lite hål å sådär så jag ska väl inte klaga antar jag. 


"Always look on the bright side of life"
<3

En lek

En lek, mellan två människor.
Är man med i leken får man leken tåla, sådana är reglerna.
Men det är ändå känslor med i spelet.
Borde man verkligen leka med känslor?
Kan vi båda gå i mål samtidigt?
Vem vinner?

Skoldagen bestod av psykiatriprov, teoretisk idrottslektion om kost-lära och till sist sjukvård där vi lyssnade på en föreläsare.
Ikväll har jag fått samtal från 3 mycket intressanta personer. David, Ida och Bella. Mycket givande samtal från alla tre ^^ 
Även lite givande konversationer har förts med vissa personer på msn.
Borde ha pluggat, borde ha tränat.
Sov Gott, I'll be dreaming about U
"If I find that love I've known before
You know I could never let it go" <3

Galet trött

Och så har även denna helgen kommit till sitt slut. Vi gick och la oss vid 5 i morse så det blev inte så mycket till sömn inatt. Helgen blev mycket bra, inte riktigt vad jag hade tänkt mig, eller jag vet nog inte vad jag hade tänkt mig,men helt okej i alla fall. Vid 12 for vi hem igen och sen har jag i stort sett sovit hela dagen. Nu måste jag läsa på lite om neuroser till psykiatriprovet och äta något för magen kurrar.
Bläddrar igenom skidkataloger, webbsidor och tidningar. Ska inhandlas ett par nya längdskidor tills säsongen drar igång. Nu ska träningen börja på allvar. Springa mer, simma mer, bättre kost och förhoppningsvis så är det inte alltför lång tid kvar innan man kan knäppa bindningar på skidorna och staka iväg.
Tack scoutkompisarna för en mycket bra helg :) Imorrn biter vi ihop och drar igång med en ny vecka.

"We can't go on pretending day by day
That someone, somewhere will soon make a change
" <3

Music makes a difference

"Gårdagen" var bra, fredag är för det mesta just det, bra.  Denna spenderades hemma hos Bella, och efter lite kladdkaka och glass gjorde sockerkicken att kvällen blev skoj skoj.

I (går)morse steg jag upp lite innan sex. Packa, duscha och äta  frukost och sedan bar det iväg med fröken Karlsson och gänget mot Norrhult. Vi har mest hängt idag, på det det speciella viset som bara seniorer kan hänga. Lite bus på gång också såklart. Kroppsdel mot kroppsdel är en lek som har lekts ett visst antal gånger. Galet vad jag skrattade ett tag alltså.
Det absolut bästa med scouting är det faktum att man lära känna så mycket nytt folk hela tiden. Dagen har vatt bra.
Och de har faktiskt snöat lite !!!!! Jag lovar !!!! ^^
Vi har radat upp kaffe-termosarna och är redo för natten. Nu är klockan 01.55 och jag ligger på min gröna filt med min giraff-kudde under ett bord med mina hörlurar som spelar Yiruma. Försöker tänka lite, och med tanke på de andras musiksmak och volym så är de det enda stället som det går att göra det på. Får se om det kommer fler inlägg framåt inatt när jag inte har något att göra.

Livet är för underbart ibland. Jag är lycklig.

"Tell me where our time went
And if it was time well spent
Just don't let me fall asleep
Feeling empty again" <3

En längtan, eller flera

Ida ringde innan. För er som inte vet så är Ida min älskade vän sen mer än 10 år tillbaka. Trots att vi ses väldigt sällan så är hon fortfarande den som står mig närmst. Jag har verkligen tänkt att ringa henne denna veckan och jag skäms för att säga att mycket annat kom i vägen som jag var tvungen att prioritera. Men hon ringde och det var ett bra tag sen nu som vi både sågs och hörde något från varandra, så det var verkligen roligt. Ida Karlsson landar in i Vetlanda i morgon och i helgen åker hon med till lilla Norrhult. Vi kommer ha så galet roligt i helgen. Jag längtar.
Frost och is på vattenpölarna när man går till skolan. Snart har alla löven trillat av träden och luften är sådär härligt isande höstfrisk. Jag hoppas verkligen på att de första riktiga snöflingorna kommer imorrn för jag vill ha vinter. Nu helst! Jag längtar.

Har verkligen försökt att plugga under kvällen. Men det har varit både SOS Gute och Criminal minds och smärtan i mitt huvud gör mig illamående. Jag orkar verkligen inte, ska försöka en liten stund till men nu börjar det bli sent. Bara att hoppas på att något har fastnat.
             "I fear that I won’t have the words 
                                 that he needs to hear. " <3


Min värld fryser långsamt in i vintern

Att en sovmorgon kan göra en människa så lycklig, det är helt underbart!

Andra dagar hade jag nog fått lite smått panik om jag kom till skolan, som idag, och upptäckte att jag tagit med mig fel nyckelknippa hemifrån. Naturligtvis antog jag bara att det va min nyckelknippa som satt i dörren eftersom att jag låste med den igår kväll, men pappa hade bytt, så jag tog helt enkelt i alla hast helt fel nyckelknippa. Men det löste sig. Mamma körde förbi med den rätta :)

Jag såg de första snöflingorna falla idag. De gav en viss lyckokänsla inombords men de var små, fjuttiga och nästan obefintliga. Så det är ändå inte samma sak som när de där första stora riktigt vita flingorna faller och gräsmattan börjar skimmra lite i vitt och man bara känner fullt ut inombords att vintern har kommit. *Längtar till det ögonblicket* Det är lika underbart varje år.

Var på stan å shoppade idag. Först med Bälla, under det enorma hål jag hade mitt på dagen, å senare med mamma. Det blev nya underkläder, mystofflor och ett par nya mjukisbyxor.

Grey's Anatomy måste ju vara en av tidernas bästa tv serier. Tycker jag i alla fall. ^^
Nu ska jag sova sju kvart i timman, DE NI !

"Take your passion
and make it happen
Pictures come alive, you can dance right through your life" <3


Peppar stenhårt inför helgen !!

Ja jag vet, det är bara tisdag än. Men jag ska, tillsammans med högt omtyckta personer och scoutkåren, till Norrhult i helgen på JOTA/JOTI (jamboree on the air/jamboree on the internet) de kommer bli mycket najs.

Svenskaprovet gick bra, fick lite hjärnsläpp på ett par frågor men det kändes bra för övrigt. Livet har rullat på som vanligt idag, mycket franska läxa som ska göras men jag är snart klar nu. Någon kom med det mycket glada beskedet om att vi har sovmorgon nästan till klockan 11 imorrn, vilket gjorde min kväll. Kärlek till sovmornar <3 Ska ta mig en liten frukt och en kopp te och lägga mig i sängen och läsa "Vasalöparen" nu. (För just nu känns det viktigare än plugget) Jag längtar så galet mycket till skidsäsongen. Jag ska införskaffa mig ett par nya längdskidor och träna aset så fort det blir snö, vilket jag verkligen hoppas att det blir mycket av i år. Siktar stenhårt på ett bra resultat i halvvasan.

Nu ska jag drömma om snö och skidåkning, vad ska du drömma om? God Natt

”I wish that your body would burn against mine,
Please tell me "it's fine".”
<3


Jag säger bara en sak; Måndag !

Sov lite väl länge idag, inte bra att stressa på mornarna men sängen är ju så galet skön! SÄRSKILT på en måndag. Förbättrade bara mitt löptest-resultat med 50 sekunder, sjukligt besviken men jag ska springa om det! Hade ingen bra dag idag helt enkelt. Springa är annars något som jag verkligen tycker om. Jag mår riktigt bra av att springa och träna.
Men tillbaka till mina måndags-bekymmer. Jag är galet trött och ångest får man med, för att man vet att man har alldeles för mycket plugg men man tar aldrig tag i det, Usch! Just nu pluggas det svenska. Grekisk mytologi och shiet.. måste göras! Får nog sitta uppe och plugga inatt ser det ut som, nu i alla fall.
Jag har så mycket annat i tankarna

                                                      "There's no need to apologize
                                                 Cuz I've got no time for feeling sorry."
<3


Nytt försök

Har bestämt mig för att ge det här med bloggandet en andra chans, gick inte så jättebra sist men kanske lyckas bätte den här gången. Det återstå att se.

Idag är det söndag, helt klart en av mina mindre favoriserade dagar i veckan. Jag borde städa, jag borde plugga, jag borde träna men allt jag verkligen vill göra idag är att ligga i sängen. Eller möjligtvis gå till Bella å spela Guitar Hero, för jag är så galet lat idag känner jag. Men vissa saker bara måste man göra. Det där med att ta tag i sitt liv är svårt ibland alltså.
Helgen har varit hyfsat lyckad i övrigt. Fredagen var en ganska soft dag, hände inte alltför mycket. Igår jobbade jag på morgonen/förmiddagen, sen blev det lite trädgårdsarbete, en del "djupa" samtal på msn och en lugn eftermiddag. Senare vandrade jag iväg till Bella och vi vandrade sedan ner till stan och köpte Polly ;) Lite film och GH hos Anna å sen en sväng med bilen tillsammans med Jessica, Hanna och Bella på stan.
Får se vart den här dagen tar vägen, imorrn ska jag springa konditionstest och det faktum att jag varit sjuk och inte tränat på en vecka lär inte gynna mitt resultat.


"I'm counting the secounds but time has let us down" <3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0