På nya äventyr med Bellabus

Här ligger lilla jag på årets julklapp, självklart pratar jag om min lilla spikis. Det är så galet värmande, skönt, avslappnande och lugnande att ligga på en spikmatta. Testa! ni som inte har gjort det, för ni andra vet vad jag talar om ;) Jag fick min i julklapp av min moster som använder en varje dag och nu gör jag det med.
<3 
Anyway så va jag ute på bus med lilla Bella innan. Termobyxor och mössa på och sen tog vi oss en lååång promenad. Vi tittade in på ÖB oxå å köpte lite mer party-stuf inför morgondagen. Jag säger bara det: vi kommer va såååå heta ;) Efter promenaden blev de mys i Bellas säng med glass och Victoria Secret's Fashion show 2009. Den va Awsome som vanligt, lite kort dock tycker jag!! Här har ni mina favoriter:
Imorrn blir det ett nytt år, I can't wait. Bara 4 dagar kvar tills Eleonor Turesson blir 18 år gammal. De ni ! Nehepp nu ska jag nana. Det blir nog en lång dag imorrn skulle jag kunna tro.

"I don't want another pretty face 
I don't want just anyone to hold 
I don't want my love to go to waste 
I want you and your beautiful soul" <3 

Träning

Pappa vallade mina nya skidor som jag tog på en premiärtur men tyvärr så blev den mycket kort. Precis innan drickastopp insåg jag att jag tappat min ena truga :/ Inte kul alls vill jag lova, särskilt inte eftersom att det bara var stakträning idag och det gick verkligen inte utan trugan. Jag gick en liten sväng längs spåret och hittade faktiskt trugan men det gick inte att få den att sitta kvar så de va bara att ge upp träningen. Dum som jag var hade jag glömt mobilen hemma så den blev en seeeg väntan på att pappa skulle komma och hämta mig. Hann med lite solande mot en husvägg så länge. Häääärligt vinterväder ;) Kanske hinner med ett pass imorrn på förmiddagen om pappa lagar min truga nu ikväll.

Pic från förra året ;)
Nu ska jag äta fruktsallad sen ska jag å bella bus ut å promenixa lite <3

When a man loves a woman

Har kollat på film nu. Som sagt så gick "When a man loves a woman" ikväll på kanal 5. Väldigt tung film om man frågar mig men helt klart sevärd. Filmen handlar om en till synes lycklig kärnfamilj men när mamman i familjen börjar dricka allt mer och slutligen inte kan kontrollera sina alkoholvanor så går allt bara utför. Man får se alkoholism ur så otroligt många synvinklar och från olika människors perspektiv, vilket är både lärorikt och facinerande på något sätt. Jag såg filmen med nästan en ständig klump i magen och för en sådan känslig person som jag är är så var det fullständigt omöjligt att låta bli att fälla några tårar. Så otroligt vacker och hjärtskärande historia och det är precis vad jag älskar med en film. Jag var bombsäker på att slutet faktiskt inte skulle bli lyckligt men det tog en liten twist där i slutändan. Riktigt bra film som sagt. Se den.



"Everybody hurts sometime" <3

Mellandagsrea

Idag var det upp å hoppa tidigt som gällde, eller klockan 8 i alla fall, vilket är tidigt om man har jullov. Fast jag låg kvar i sängen till klockan halv 9. I vilket fall som så mötte jag Bella vid Vasakiosken vid klockan 10 för en liten tur neråt stan. Vi inhandlade lite roliga partyprylar inför nyår först. Sen började vi söka efter en bra nyårs-outfit men det är inte det lättaste ska ni veta. Blev inget på den fronten och efter att vi mött Kulas på Parelle så vandrade Bella och Kulas vidare och jag tog en sväng till Apoteket. Väl hemma igen blev det lite gott käk. Tyvärr ingen träning idag för pappa är fortfarande förkyld... men imorrn tänker jag träna själv om inte han vill, jag fick i alla fall en promenad idag och det är ju alltid något. 
Har försökt sy om en klänning idag med, vet inte riktigt hur jag vill ha den än. Men det är ett pågående projekt.
Nu ska jag snart se film, "When a man loves a woman" Går på 5:an kl 21.00 och den har jag inte sett förut så den får vara tidsfördriv ikväll. 

Köpte en ny Bikini igår med :D Hoppas den kommer innan det är dax för mitt födelsedagsparty ;)


 "I hope you don't mind 
That I put down in words 
How wonderful life is while

GOD JUL

Nu är ju julen i och för sig i stort sett över men jag måste ju få önska alla en god jul, i alla fall en god fortsättning om inte annat.
Julaftonsmorgon var jag uppe tidigast av alla. Vi klockan 7 vaknade jag, som tur var, och hoppade i mina tofflor, tog med mig julstrumpan och mitt täcke ner till gillestugan. Jag hann tända granarna på vägen ner, OJ så mysigt! Kvart över började i alla fall sista avsnittet av julkalendern, och eftersom att jag troget har följt  "Superhjältejul" så va ju sista avsnittet ett måste. I Julstrumpan fick jag underkläder och en chokladask av tomten.
Sen blev de såklart julfrukost framför öppna spisen. Det som var annorlunda från alla andra år var dock att vi skulle äta julmat hemma hos oss, vilket vi aldrig har gjort förut, men eftersom att mormor brutit ett par revben så fick vi stå för julmaten, även om vi åkte hem till henne lagom till att Kalle anka började. Tomtegröt, fika blev det och sen kom ju såklart tomten. I Säcken hade han bl.a
Ett HH Underställ
En Spikmatta
Ansiktscreme
Örngott
En Lång kudde
Strumpor
Smink
Gym boll
En navelpiercing
En vågtång
Underkläder
Två skålar
Skidstrumpor
mm.
Sen på juldagen va de bara på att igen. Pappa fyllde år (Grattis pappa) Så först uppvaktade vi honom med fika på sängen och presenter etc. Sen va det att börja göra sig i ordning, locka håret med nya vågtången och sådär ni vet ;) packa alla paket och dra till farmor och farfar för ytterligare ett julfirande. Det kan bli lite mycket med alla kusiner etc så de fick bli ett par snapsar vid julbordet för att jag skulle orka med dom XD Tomten kom än en gång med klappar och den här gången blev det bl.a
Två Frotté haddukar
Underkläder
Hudkräm
Pengar
Presentkort på Team sportia
Örngott
Mexx Black parfymset
Tresemmé shampoo och balsam
Salt och peppar kar
Ett par långa mysbyxor/pyjamasbyxor
Ett par hipsterpyjamasbyxor
mm.
Julen blev lyckad även i år. Mys med släkten som vanligt. Annandagen spenderades i soffan med mamma heeeela dagen. Mamma fick boxen med alla tre "Pirates of the caribbean" filmerna i julklapp (hon gillar dom) Så vi lyckades fördriva dagen med inte mindre än 9 filmer
Igår tränade jag med pappa. Men det var galet svårvallat och bakhalt som satan så de va inte så kul, men bra träning i alla fall !
Idag tog vi hem badtunnan så det har vatt mycket mixter med det idag. Galet svårt att bara få in den på trädgården, men nu står den där den ska så imorrn ska de badas, ska ner en stund på stan med Bella och hinna med en träningsrunda imorrn med. Nu ska jag städa rummet. Ha de fint.

"You, came out of nowhere
When everything was passing by at the speed of light
So hold my hand and never let me go
Take a leap of fate into the unknown" <3

Nu är det jul igen

Oj oj oj! FY på mig! Här snackar vi om dålig uppdatering, men så är det såhär i juletider, jag har helt enkelt inte hunnit med. Önskar att jag kunnat skriva varje dag om allt jag har haft för mig (hade jag tagit mig tid så hade jag haft tid) men det som har hänt har hänt och jag orkar inte fylla i alla de delar som min blogg och mina bloggläsare (yepp that's u guys ;)  har missat. Ska försöka bli bättre på att berätta om mitt liv för er som vill höra :)

Men nu är vi här. "Dan före dopparedan" En vit jul kommer vi att få i alla fall, och om ni frågar mig så är det den bästa julklappen av alla. Jag har redan tränat första skidpasset med pappa och egentligen skulle vi ha åkt i morse med. Men det är så svårvallat när det är nysnö så därför skippade vi träningspasset idag. Istället har vi julstökat hela dagen. jag var uppe till 12 med mamma igår och julpyntade och vi fortsatte i morse. Men vid 1 började mamma jobba så jag har fortsatt själv och kokat julskinka och griljerat den och allt *stolt* *haha* Nu vet jag hur man gör de i alla fall, det kan va bra att ha den kunskapen inför framtiden. 

Mamma kommer hem vid 9 så om en halvtimma ska jag börja koka julgröt så ska vi äta lite "julkvällsmat" när mamma kommer hem. Vi har som tradition att äta julmat hemma med bara familjen kvällen innan julafton men eftersom det blir så sent i år så blir de bara lite gröt och kanske en skinkmacka om man har tur ;)

Vi höres SNART igen xoxo

Min bortförklaring

Jag skyller på julstressen. Jag skyller ganska mycket på den nu. Dålig uppdatering och jag kan inte lova att den blir bättre förrens efter jul. Mycket på g nu alltså, massor som ska bli klart, både i skolan och hemma. Jag mår aldrig bra den här tiden på året. Samtidigt som jag tycker att det är Underbart mysigt att baka sju sorters kakor och julpynta varenda vrå i huset så tillför det, tillsammans med mycket annat, en oerhörd stress och press inom mig som jag hatar. Men jag vet att det är värt det, på julaftons morgon när allt är perfekt och INGET kan rubba dig i din lyckliga bubbla det är då man vet att det var värt det och man skulle kunna göra allt 100 gånger om igen bara för att få känna den överväldigande känslan av total frid inom sig.
"When this life ends
And I'll be silent
I'll think of you for a while
And I'll go out with a smile" <3

RSS 2.0