Sista dagen av veckan

Blev städning och fixande av rummet idag, fortfarande inte klar, galet vad mycket saker jag har ^^ 
Framåt eftermiddagen blev det en mil på skidorna med, hyfsat jobbigt och trögt med nysnön idag! 
Bastun var på när jag kom hem, mycket nice!!
Kvällen har spenderats med huvudvärk. Jag har städat och kollat på tv. Har såklart kollat på blåsningen och se gick det en film på kanal 5 "A lot like love" Helmysig film som sågs i sällskap med en tallrik choklad/vanilj glass med hallon på. ;)

Imorrn är det skola.. blöööö måste sova nu annars sprängs mitt huvud. God natt <3

 


Vinterhajk 29/1 -30/1

Kom hem från Jönköping vid 5 över halv 5 och det var samling vid stugan kl 5. Mega stressigt med tanke på att jag inte hunnit packa. Så jag slängde ihop mina grejer och åkte till stugan. Där packade vi ihop allt som skulle med. Tält, ved, stormkök, mat etc. Klockan 6 var det sen samling i Myresjö. Sen vandrade vi iväg. Väl framme i Rågsjö skottade vi MASSOR för att kunna sätta upp tältet. Kvällen var lyckad och mysig vi lagade mat och sen kröp vi ner i sovsäckarna ;) Natten var för det mesta bra. Inte så lyckat när en somnade ifrån eld-vakten och det blev väldans kallt, men det kan hända även den bästa :)
Upp och hoppa, packa ihop allt och sedan vandra vidare. Lite stationer på vägen och matlagning stod på schemat. När vi kom till Näsby fick vi skjuts tillbaka till stan sen jorde vi i ordning utrustningen och åkte hem. 
Tack alla för en superrolig och välbehövlig hajk ute i det underbara vädret kölden ;) <3
Ida på första bilden, sen är det Ida och jag på den andra ;)
Lite mer än en mil blev det :)

Jönköpingsresan 29/1

Mamma och jag for iväg på morgonen! Sen blev det shopping i mängder. Åkte först och främst dit för att köpa mina hyllor till mitt rum och en digitalkamera. Men vi hann inte med att köpa kamera för vi var tvungna att vara hemma vid halv 5 eftersom att jag skulle iväg vid 5. Men det gjorde inget,vi ska snart tillbaka och köpa det med ;)
Det blev i alla fall: 
*2 långa skjortor, Bik Bok
*Oversize t-shirt, JC
*Svart tröja med 3/4 armar och puffärm, H&M
* Låga uggs, Skopunkten
*Svarta låga klackskor med nitar, Skopunkten
*2 svartbruna EXPEDIT bokhylla, IKEA
*Svart LACK bokhylla, IKEA
+ lite annat smått och gott som t.ex nagellack....

I'm still alive!!!

Har inte kunnat uppdatera sen i torsdags kväll. Måste vara rekordlång tid mellan inläggen :O
Har i alla fal hunnit med en helt awsome shoppingdag med mamma i Jönköping (bilder på mina inköp kommer imorrn I promise) och sen har jag vatt ute på vintervandring med scouterna. Lite lagom kallt och sådär men annars var det supermysigt!! Idag har jag möblerat om / städat rummet, vilket inte blev klart så det får jag fortsätta med i morgon. Sen har jag ätit god mat med familjen och kollat på "What's love got to do with it" nu ikväll. Väldigt bra film som skildrar Tina Turners uppväxt! Mer detaljerad uppdatering kommer imorgon nu måste jag sova innan jag svimmar av trötthet... eller nått x) God Natt kära ni <3

I väntan på min efterlängtade fredag

Blev lite "American Pie -The Wedding" med innan jag hoppade i bingen ;)
Nu ska jag sova bort min huvudvärk och drömma om en bättre morgondag.
Shopping står på schemat och på kvällen ger jag mig ut i vildmarken. Illa nog så har jag inga vinterkängor och min vintersovsäck har dragkedjan spruckit på. Så  jag ser fram emot en natt i kylan ;) Men de ska nog gå bra. Dröm underbara drömmar nu God Natt
"I've seen enough now
to know that beautiful things
don't always stay that way
I've done enough now
to know this beautiful place
isn't everything they say"<3

Saknad

Just nu är den här personen mest saknad i hela världen och i morgon ska vi ha kramkalas!!!!
Ida Karlsson föralltid och förevigt min andra hälft <3

Träning

Gick som jag trodde. Väldigt trögt på skidorna idag. Och väldigt kämpigt med tanke på att jag inte tränat på ett tag och har varit sjuk och sådär.
Nyss kollade jag på Robinson och nu sitter jag och kollar på "En annan del av Köping" så mysigt program :) Något så galet gulligt Linda sa var "Man får inte glömma pussar! Inte ens på söndagar" ^^ Hi hi tyckte det var så sött ;)
Snart blir det sängen :D <3

Soffpotatis

Jag får lipen varför ska dom ändra på allt !???! Blogg.se har genomgått en förändring, till det sämre!! Ååååhh så sur jag blir!!
Var i skolan knappt 4 timmar idag. Kollade på regionstävling i omvårdnad och Vetlanda vann :) Grattis till Tim och Johanna som nu går vidare och får tävla i yrkes-SM.
Efter skolan har jag i stort sätt legat på soffan! "Extreme home makeover" och "One tree hill" Har bland annat stått på min tv tablå.
Pappa och jag ska ge oss ut i skidspåret nu. Kommer nog gå väldans trögt med tanke på all nysnö. Men de blir lite extra träning bara ;)

I thought you had forgotten about me

Lekte med lite olika pennor och färger idag. Blyerts, färgpennor och vattenfärger resulterade i ett hyfsat lyckat träd :) Härligt att "måla av sig" lite ^^ 
Längtar så sjukt mycket till helgen, till fredag. Fredag kommer bli den bästa fredagen på megalänge!! Freeeeeeeeedaaaaaag :D haha
Nu ska jag somna med ett leende på mina läppar God natt
"Lying on my bed,
staring at the ceiling,
Then I close my eyes again, 
The only thing that's clear to me
is your smiling face." <3

Soft morgondag

Sovmorgon en halvtimma imorrn och inga lektioner! Bara tävling i aulan hela dagen. OP07 ska tävla i omvårdnad, håller tummarna för dom!
Blev inget lekande med Denise idag pga min dumma huvudvärk. Vi får helt enkelt boka in en ny lekdejt någon dag :)
Har börjat få sån galen sommarlängtan. Jag tror jag håller på att bli crazy helt och hållet. Vintern får väldigt gärna vara kvar till början av mars men sen så får det helst gå gräsligt fort fram till sommarn! 
Kollade på "Room service" och gjorde lite läxa innan. Nu ska jag kladda lite med mina pennor innan det blir min härliga sköna säng. Hugs and kisses

Halv åtta hos mig

Väldans mysigt program det där. När man kollar på måndagen så måste man följa det resten av veckan oxå! Massa mat-tips och sådär! Mega mysigt helt enkelt!

Shopping och snöstorm

Galen huvudvärk som tydligen sitter i morgon till kväll. Dryg dag i skolan. "Efter" skolan gick jag med Bälla till stan. Svårt att tygla sig själv, jag ska ju faktiskt till Jönköping på fredag så jag fick inte handla för mycket nu. Blev bara ett par trosor :)
Plugg kommer jag inte undan trots huvudvärk, så jag ska göra mig en kopp te och ta ett par alvedon och sedan ta tag i lite <3 Hörs sen

Am I on your mind?

Har målat lite och sådär, inte pluggat, och jag skäms!!
Mår lite konstigt, höll på att få ett astmaanfall bara av att skratta innan x) Dumma förkylning!! 
Blev en ny kombination till "skvälls-smoothisen" Blåbär/Banan Riktigt nam nam :D
Ja det sammanfattar nog min kväll. 
Jo jag har kommit på att jag ska börja med scrapbooking! Ska göra en scrapbook över mitt år 2010 har jag tänkt :D Ska åka och köpa stuf till det någon dag. Tänkte att det skulle va kul att spara massor av minnen där i. Vi får se hur jag lyckas med det ;)
Nu ska jag sova och drömma om livet sett från den ljusa sidan. Godnatt vänner <3

Smita undan

Motivation är ett ord som jag inte längre förstår. Det finns bara drömmar kvar och jag trodde de två hörde ihop. Men så känns det inte just nu. Jag har fortfarande kvar min längtan om vad som enligt mig kommer bli det perfekta livet, men jag har inte orken kvar att sträva efter mitt mål. Vart hittar jag motivationen igen? Jag har aldrig någonsin varit så skoltrött som jag är nu. Vad är det med mig? Jag älskar ju skolan! 
Vem har tagit min ork och motivation?
Blev en film med min bror innan och jag hittar hela tiden ursäkter till varför jag inte hinner med mitt skolarbete. Usch vad ångest man får av sånt.
Mamma har köpt en ny BH och ny sport-topp till mig :D Tack mamma <3 Längtar så tills på fredag 


Sovmorgon, det är grejer det!

Sov lääääänge idag. Eller i alla fall tills min hund stod utanför min dörr och skällde hejdlöst för att hon tyckte det var dax för mig att stiga upp ^^ Så då fick jag väl göra det!! Sen bakada jag scones till frukost nam nam!! och nu efter en härlig dusch och lite piffande är jag snart på vägs till skolan. Ha en underbar dag <3


May I have this dance ?

Har ätit en hel mango, målat, kollat på familjen annorlunda och efter det blev det CSI NY. Helt klart lagom chill kväll! Ska nog krypa ner i sängen och kolla på en film, det blir nog en American pie... "Naked mile" kanske ;) ?!! Som sagt alltid lika underhållande filmer :)
I helgen ska jag ut på hajk med scoutkompisarna ;) Blir en riktig vinterhajk, sova i militärtält är det som gäller. Myspysigt värre, det var längesen nu! Underbart att Ida ska med :D Det kommer bli mega lyckat. Kom bara på att jag ska till Jönköping på fredag... men jag får försöka hinna hem helt enkelt ;) 
Dagens konst made by me ^^
God natt <3



Nice dag och sovmorgon imorrn

Helt okej skoldag idag. Märktes på idrotten att jag inte är helt frisk, usch så jobbigt det var. Men jag tog det lugnt :)
Satt och kollade runt lite på bilar samtidigt som jag målade naglarna inna, det komiska var att jag hittade en i exakt samma färg som jag satt och målade naglarna i x) Så söt liten rosa bil x) Inget för mig, men söt var den =P  Nu ska jag gå och dricka massvis med vatten för jag är megatörstig, sen blir det att plugga och måla lite. 
Jusste ja! Min franskalärare ringde mig innan ^^ Och talade om att jag har sovmorgon till halv 1 imorrn ;D Supersnäll lärare man har Yiiipie !! <3

Min Header

Helknasigt det där min header på bloggen. Jag kan se den om jag går in på min blogg och vissa andra kan det med. Men för vissa är det bara helrosa däruppe :S Gick in på min blogg i skolan idag och förvånades av att headern va borta. HELknas!! :S Hmmm!?? Undrar vad jag ska göra åt saken... ska fundera på det, tråkigt när det bara är helrosa ju ^^ <3

Hatar att vara förkyld

Sitter i skolan. Vi hade omvårdnads lektion på morgon och vi övade praktiskt i metodrummet, påatt linda ben, det är alltid skojjigt med praktiska lektioner :) Nästan hela klassen har matte nu men inte jag, sitter och väntar på Emma och Klara så att vi kan gå till Idrotten, måste byta skor innan dess, liiiite halt att gå med 10cm klackar i det här vädret x) Bälla är sjuk idag, inte kul alls. Hoppas du blir bättre snart vännen min <3
Idrott blir det som sagt snart, ska vara med liiite trots min förkylning och efter har vi ROA (Räddning Och Ambulans) lektion! Skojj skojj. I eftermiddag/kväll blir det plugg, har ganska mycket franska läxa som måste göras, blööööö!
Har bestämt lekdejt med Denise på onsdag, det var galet längesen nu så det ska bli skojj.
Ha det super gullungar <3

Söndag kväll

Härligt med fräscha naglar :) Sitter och målar lite men blir så galet irriterad när just det nagellacket man vill ha naturligtvis har torkat igen så det går inte öppna. Bara pappa som kan och han har gått och lagt sig x) Så de får bli en annan färg =P
Min piercing i naveln har börjat bli lite irriterad igen =/ ajj ajj inte bra alls! Störande att det aldrig kan läka ihop helt!
Imorgon är det idrott i skolan så jag sitter här och tjurar över att jag förmodligen inte kommer kunna vara med pga min förkylning. Men jag kan nog säkert vara med liiite på ett hörn ;) Annars händer det nog inte så mycket annat speciellt imorgon. Men man vet aldrig ;) Hoppas ni får en spännande morgondag



Kalas :)

Har blitt städning idag och så har jag bakat en tårta. Sen kom släkten hit för att fira mig, fick massa pengar och lite träningskläder/utrustning (Y)
Erkänn att jag är superskillad på att garnera tårtor ;) !! 

Om en stund blir det film med lite familjemedlemmar, Sommaren med Göran blir det!

Chill lördagkväll

Efter att jag smällt i mig nästan en hel kebabtallrik kom Bella hit :) Vi bestämde oss för att se på "Beta house" Kärlek till American pie filmerna, alltid lika underhållande ;) Hon hade med sig kladdkaka och grädde oxå, fy vad onyttig jag vatt idag, men det är faktiskt lördag ^^ 

Det värsta är att jag inte kan träna just nu för jag är så fruktansvärt förkyld. Armen är dock nästan helt okej nu, tur att det inte var så allvarligt som jag trodde! Håller tummarna för att förkylningen försvinner snabbt. 
"All time low unplugged" spelar i mina hörlurar just nu och jag ligger i sängen, mys pys :)
Imorgon ska jag städa rummet och baka tårta för det blev inte av idag. Sen kommer släkten för att fira mig, bättre sent än aldrig eller hur?! Lite plugg måste det bli på eftermiddagen med! Puss på er
"I see your true colours
Shining through
I see your true colours
That's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colours
True colours are beautiful,
Like a rainbow" <3 


Smoothies is my life <3

Har gjort mig en mummsig blåbärssmoothie :D Ojj ojj oj vad gott ;) 
Pappa ska hämta kebab (usch så onyttigt men måste ha lite mat i magen ^^
Sen kommer nog Bella då blir det nog myspys i soffan ^^

Lite lördagsshopping

Mamma och jag gick till stan för lite lördagsshopping på förmiddagen :) Hon handlade massor och jag hittade:
*Två par jeans från Gina
*Ett diadem med rosett från Kappahl
Sen kom Bella hit och klippte mamma, det blev skitfint! och nu har vi äitit lite och snart ska jag styla mammas hår för hon ska på fest ikväll ;) Bella kommer nog hit lite senare igen så jag sslipper va helt ensam ikväll. Puss på er

True Colours

Har fastnat hårt för låten. Den snurrar runt runt i huvudet hela tiden :) Finns många bra variationer av den, här är en av dom. Eva Cassidy gör den verkligen mega bra. 
Imorgon är det lördag. Jag hoppas hinna med , städning, shopping, baka tårta, måla, blogga, plugga och kanske lite chill-time på ett hörn. ^^
Sov så gott :) Fortsätt gärna ge kritik på min design så jag vet vad jag ska jobba med Puss på er och god natt <3

Finn fem fel ,eller hur många ni vill ;)

Vad tycker ni om nya designen? Vill ha kommentarer :D !! Säg gärna till om ni hittar något som inte ser bra ut och  om ni hittar sånt jag kan förbättra <3

Nu var den här igen..

...helgen. Oooh va mad myspysigt :D !!
"Efter skolan" åt jag, Emma och Bälla på Chili Thai, mumms mumms. Sen har jag jobbat med min design. Fattar mer och mer men det är svårt x)
Ikväl blir det Let's Dance och Tacos framför tvn med familjen


Klar

...med designen, tror jag ^^ Massa olika nyanser av rosa blev det ;) Är inte helt nöjd med en del, men de får jag ändra på en annan gång. Faktiskt riktigt kul när man väl kom på knepet ;D Så vem vet, kanske blir en ny design imorrn igen ^^



Ny design

Blev lite inspirerad av att Bälla skaffat ny design på sin blogg och kände att det var dax för en förändring. Just nu är den under uppbyggnad om någon undrar varför den ser helt knasig ut.

Torsdagar borde förbjudas!

All skit händer på torsdagar! Svenska C gruppen har kommit överens om att torsdagar helt enkelt inte borde få finnas! 
Senaste jag hörde var att de fått fast killen som gjorde det, hittat kniven och att han som blev nedstucken var på operation i Eksjö.
Sen är det så roligt också att jag har fått en inflammation eller en blödning eller nått sånnt där kul i min överarm. Förmodligen överansträngt musklen (har legat i nu de senaste dagarna) Så det blir ingen träning idag, hade tänkt att köra 2 mils pass idag men det blir inget med det. Skit oxå. Hoppas bara på att det går över fort, väldigt fort.

Lilla Vetlanda

Massa underliga saker händer här i lilla Vetlanda. Nyss blev en kille tydligen sknivstucken i matsalen. Galet läskigt! I LILLA VETLANDA !!!??? Var inte där när det hände men ryktet går fruktansvärt fort här på skolan. Tur att det var fiskgratäng idag så man inte var i matsalen!


Kaos

Det är så oändligt mycket som ska få plats i mitt lilla lilla huvud, då blir det kaos. Imorgon ska jag gå till skolan och åka 2 mil längdskidor! Super.... God Natt

Not an ordinary thuesday

Ingen skola för mig idag. Inte imorgon heller.
Sjuk?
Jag vet inte, något är det i alla fall.

Mycket på gång

Idag var vi på rektorsinformation på morgonen, samma sak varje år. Träligt!
På första lektionen lottade vi ut praktikplatser också. Naturligtvis fick jag varken mitt första eller mitt andrahandsval. Bälla ville ha en psykplacering i Eksjö och i och med att hon bor så pass långt bort så får hon boende och inackorderingsbidrag. Så då tog jag en annan psykplats (trots att jag verkligen inte ville vara inom psykiatrin) och så ska Bälla och jag bo tillsammans. Det kommer nog bli bra. Bara jag får sjukhusplacering i 3:an så är jag nöjd antar jag.
Sen hade vi idrott där jag testade på Bodypump för första gången. Galet vad jobbigt det var men verkligen superkul, helt klart något jag kommer att göra fler gånger.

Redovisningen på ROA lektionen blev av tillslut efter lite tekniska problem, skönt att ha den gjord. 
Idag blir det ingen skidträning för det är alldeles för mycket nysnö i spåren så det skulle gå alldeles för trögt!! Men imorrn så försöker vi igen :) Nu har jag en hel del plugg framför mig Puss <3

Painting is therapy

Och ja, jag vet att jag inte direkt är någon konstnär man jag gillar mina bilder ändå, och för mig är det själva arbetet och inte resultatet som har betydelse :) Första bilden är en fjäril och den andra är en kolibri för er som inte ser det x) Nu har jag målat färdigt för idag så nu ska jag sova. Idrott och redovisning på ROA lektionen imorrn (om Thoraxskador) de ska bli kul (Y) Natti Natti <3

Segsöndag

Vaknade efter en god natts sömn i Bellas säng :) Vi sov mega länge och det var skönt att få sova ut ordentlligt, känns som om det var ett tag sen nu! Var hemma runt 2 tiden och sen dess har jag bara städat och pluggat. Nu är mitt rum superfint ;) För det blev mer städning gjord än plugg !!
Snart ska jag nog ta mig en dusch sen ska jag sätta mig ner med papper och mina nya artistpennor och uttrycka lite känslor i målningar. Blev sjukt sugen igår för Kulas visade mig några av sina teckningar/målningar så nu ska jag oxå ta tag i mitt målande, det var längesen nu :) Sen måste förståss lite till plugg göras... men de tar vi sen Puss så länge <3

At Bellas place

Nu har jag sett, enligt många, "Tidernas värsta skräckfilm" Paranormal Activity. Men jag hade färväntat mig att den skulle vara mycket värre, den var helt klart läskig men inte så läskig som jag trodde den skulle vara.
Det blev massa chips, popcorn, dipp, läsk och godis... inte bra :S Får bli träning imorrn ;)
Inatt sover jag igemte Bella i hennes säng... de ni!! ;) Hon blev så rädd av filmen så jag måste hålla hennes hand inatt!! Sov sött <3

Skidåkning, middag, tjejkväll

Låg och kollade på skidåkning på tv med mamma i mammas och pappas säng i morse och kände att jag var tvungen att ta mig en runda. Efter frukosten så spände jag på mig skidorna (smidigt när man typ bara behöver gå utanför dörren för att komma till skidspåret) och åkte till Myresjövägen och tillbaka. Underbart härligt! Sen blev det duschen och nu har jag precis lagat mig en mummsig middag som bestod av:
Kyckling med chili/lime,  wokgrönsaker, körsbärstomater, färsk bladspenat och vitlöksbaguett (stakars dom som måste umgås med mig ikväll) x) Och det är Kulas och Bella som får den stora äran för vi ska ha filmmyskväll hos Johanna med skräckfilm... (I´m gonna die) och sen ska jag sova hos Bella. MEGA mysigt blir det Så ha en bra lördagkväll och ta et lugnt ;) <3

Prince charming

Är alla män svin? När kommer drömprinsen ridandes på sin vita häst som i Disneyfilmerna och sagorna? Har knappast någon bra erfarenhet när det gäller sånt här, och jag börjar tvivla på att jag någonsin kommer att få det. Blir bara så sur på det här.

Filmmys

Nu har jag sett "Min stora feta grekiska semester" med syrran. Megarolig film och helt klart sevärd :) Hon ska åka och hämta kebab nu och sen blir det Let's dance ;) (Y)

Finally Friday

Gjorde mig en Hallonsmoothie när jag kom hem från skolan ;) Mumms på de!! Jag gör nog förmodligen universums godaste smoothisar ;) hiihi. Hemligt recept vet ni ;) 
Sen har jag städat och gjort fin fint i köket och vardagsrummet (Y)  
Ikväll ska jag softa och kolla på Let's Dance. Bara jag och min syster hemma resten av familjen är i borohallen eller skidbacken!! Ha en superbra fredag <3

Jordbävningen på Haiti

Dela med er!!! Sms:a AKUT till 72900 och skänk 50 kronor (som debiteras på din telefonräkning) eller sätt in valfritt belopp på plusgiro 900800-4 eller bankgiro 900-8004. Märk talongen med "Haiti".
Dina pengar gör skillnad för människor som lider just nu. Det är synd att det behövs katastrofer som denna för att vi medmänniskor ska vakna och hjälpa de behövande. Jag har i alla fall skänkt pengar och jag tänker skänka mer i insamlingen vi ska ha i skolan. Gör det ni med!

Plugg

Lagade till mig lite mat innan :) Och nu är jag väldigt duktig och pluggar. Samtidigt som jag sitter och myser lite i soffan och slänger ett öga mot tvn då och då ;) Imorrn är det fredag UNDERBART! Det blir förmodligen en lugn hemmakväll, men man vet aldrig ;) <3

Torsdagen som gärna får försvinna

Fruktansvärt segt att stiga upp i morse. Mamma kunde inte köra upp mig för hon jobbade och hundarna kom inte heller upp för grinden var stängd. Men jag tog mig ur sängen till slut och hann precis till skolan innan klockan blev halv 9. Men vad får man reda på när man kommer inrusandes där då? Jo, naturligtvis är lektionen inställd! Galet träligt. Har bara vatt sega lektioner idag och maten var äcklig. Jag gick hem alldeles för tidigt (skäms på mig) och nu är jag super hungrig men för lat för att laga mat och ikväll måste jag städa och plugga. Usch för denna dag!

The big scoop i Vetlanda just nu är ju det brinnande huset. Jag kände ingen som bodde där, men man får sig verkligen en tankeställare. När jag gick förbi i morse påvägs till skolan stog hela huset i enorma lågor. (Jag har nog aldrig sett ett hus brinna så i verkligheten förut). Och nu när jag gick hem var halva huset borta och brandkåren bvar fortfarande på plats, men med elden under kontroll. Tänk om det var mitt hus...

Nehepp mat var de!! Nu ropar magen att den är mega hungrig, sen ska jag verkligen anstränga mig och försöka göra lite plugg.

OOOOooooh nu blev jag sugen på plättor!! (Onyttigt men wtf det är smidigt) Så de blir de :D


Vetlanda till Myresjö och tillbaka

Efter skolan blev det en bamse-stor portion med fullkornspasta sen bar det iväg på skidorna. Jag upptäckte att jag fortfarande hade träningsvärk sen i måndags men det gick. Enda till Myresjö och tillbaka (nästan 2 mil) Det var galet  jobbigt men superkul. Efter blev det en lång dusch och mys i soffan.
Jag kommer få ihop massvis med mil innan halvasan :D (Y)

Skoltrött och fläskläpp

Har aldrig någonsin varit så skoltrött som jag är just nu. Någon som vet vart man hittar lite motivation?! Vill vara klar med gymnasiet och flytta till Växjö och börja om på nytt. Vill helst vara helt klar med min utbildning nu och jobba som mitt drömyrke. Kan någon fixa det? 

Min bror nockade mig, inte med flit såklart, så nu har jag en väldigt fin fläskläpp. Hoppas den försvinner under natten och inte blir värre. 

Hoppas på att kunna genomlida morgondagen, har prov (vilket jag inte börjat läsa till än) och en lång dag i skolan. På eftermiddagen kommer dagens höjdpunkt, då blir det träning men sen måste jag plugga massavis. 


Inredning

Imorgon är det 20dag knut så just nu håller julen på att åka ut. Alla tomtar ska ner å sådär. Jag har bara ett litet problem, eller hyfsat stort skulle jag nog vilja säga att det är...
Varför straffade Gud just MIG med ett pyttelitet rum? Har alldeles för mycket saker och alldeles för lite utrymme. Detta är dagen I-lands problem ska ni veta. Så fort mamma får tummen ur rumpan så ska vi åka upp till Jkpg och köpa två sånna här bokhyllor och så ska jag slänga ut mitt gamla fula skrivbord. Känner att det behövs en förändring och betydligt mer förvaring.  


Vältränad är mitt mål !

Skola idag! Fick ut våra praktikplatser... vill inte va någon stans, men jag måste ju. Funderar på särskola, om det nu går att få någon plats där. Sen var det idrott. Alltid lika roligt och Clara och jag körde styrka järnet ;) Efter idrotten va ROAgruppen på studiebesök på astma/KOL mottagningen på sjukhuset, det var intressant och kul.

Efter skolan blev det käk och en lång träningsrunda. Det är superbra att ha pappa bakom som coachar hela vägen. Detta var mitt längsta pass hittills på säsongen och kanske det som gått bäst. Kände bara att allt var bra och gick super. OJJ vad glad man blir då! ÄLSKAR skidåkning. Det blir halvvasan snart och då måste man ju vara vältränad ;)

Dagen har varit allmänt bra i största allmänhet. Men imorgon är det tisdag, jag hatar tisdagar i skolan !! Får väl träna när jag kommer hem så jag blir glad igen! 
Nu är det natt för min del, är maga trött! Sov sött
"They go down to the water,
Drink down on the water,
Fly up off the water, leave it be." <3




18års FEST !!


Tack så MEGAmycket allihopa för (vad jag tycker var) en suprelyckad 18års fest :D


Det blev massa skitsnack, spel och badande ;) Och Bälla och jag hoppade i snön x) Galet rolig kväll !!
Jag fick bl.a:
Halsband (mega fint ingraverat med våra namn och allt från Bella)
Armband <3 (mitt nya favorit-armband)
Fat med dekorationer (och lackljus som jag älskar) Egendesignat av mina små gullungar ;)
Ölglas
Shotglas
Choklad
Massor av blommor
Böcker
Presentkort på massage, nagelvård mm.

Ps. Bilder säger mer än ord. Tack alla igen <3

Grattad !

Nu har min moster varit här en sväng, fick superfina blommor och en fond, med ungefär 17 000:- på ;D
Dom ska sparas!! Antingen till en bil eller lägenhet om ett par år :)
TACK <3

Förberedelser

Hade tänkt mig en runda på mina skidor idag (Myresjö och tillbaka) men det är lite väl kallt (-22) plus att jag inte riktigt hinner. Jag ska städa och fixa lite och sen ska jag: 
-Duscha
-Raka benen
-Ansiktsmask
-Fotbad
-Manikyr
-Pedikyr
Blir lite som ett hemmaspa ^^ Sen måste jag ju såklart fixa håret och bestämma vad jag ska ha på mig. 
Jag eldar för fullt i badtunnan, för ikväll ska det badas :) 
Min moster kommer hit om en stund också för att ge mig min 18års present!!! hoho så spännande :D

Puss på er

Just another friday

Skola idag, wiiiiiiiiiiie. Satans kallt när jag vandrade iväg i morse och mina ben hann halvt förfrysa innan jag kom till skolan. Skoldagen var intressant med föreläsning av Inge Rydén och het politik diskussion på samhällslektionen. Skoldagen var kort och vi slutade vid halv 2, Skönt! Underbart kul att skvallra och snacka med mina tjejor igen <3

Efter skolan kom mamma och hämtade mig. Vi var först och hämtade ut min nya bikini (se tidigare inlägg 29/12) och sen handlade vi mat. Vi kan kaaanske ha fått med oss varsin semla hem från Oskar´s konditori med (a) så nu har jag ätit premiär-semlan för i år. 

Köpte januari numret av SOLO (min favvo tidning) med som jag än så länge bara ögnat igenom, djupläsningen kommer någon dag när jag hinner.

Imorrn ska min födelsedag firas med vänner, om några dyker upp ;) Badtunnefest ska det bli så det står härliga till. Förhoppningsvis orkar jag mig upp så att jag hinner med ett träningspass på skidorna först på förmiddagen.
Nu ska jag sova, galet vad jag älskar min säng (och spikmatta) Natti Natti


"It's not a cry that you hear at night,
its not somebody who's seen the light.
It's a cold and it's a broken Hallelujah" <3

Idag. Imorgon.

Dagen har spenderats i sängen tillsammans med smörpopcorn och film.
Imorgon är det skola igen. Jag både hatar det och älskar det. Äntligen lite rutiner i vardagen igen och självklart mina vänner -den delen är det jag älskar. Men jag hatar det faktum att jag ligger efter en del och jag har verkligen inte orkat ta tag i det, snacka om dålig självdisciplin. Den existerar inte hos mig. Och jag vet att det kommer bara bli mer. + att jag hatar att gå upp tidigt, men det kan jag leva med. Det ordnar sig, hoppas jag, intalar jag mig själv.
Efter skolan blir det lite shopping med mamma, och kanske en lugn hemmakväll.
I don't know yet.
Längtar tills imorgon. Längtar inte tills imorgon

Tillbaka till verkligheten
"I can get back on my feet and walk on 
As I know there was something to learn    
I know there will always be more worth moving on for " <3



Till minne av Ismans Hanna 2000 08 13 - 2010 01 06

Idag var en dålig dag. Jag sov 3 timmar inatt och när jag klev upp la jag mig bredvid min lilla basset, tröstade henne och höll hennes tass. Så låg vi i timtal.
Vi visste nog allihop redan igår vart det här skulle sluta men man är blind för sånna sanningar.
Vid halv 2 tog jag Hanna i en filt och gick ut till bilen som åkte iväg till Jönköpings djursjukhus.
Runt halv 4 idag förlorade jag en familjemedlem, runt halv 4 idag dog Hanna, 9,5 hår gammal.
Vi tror det var en hjärnblödning, hon led, så veterinären tog slut på hennes lidande. 

Förlåt till er som försökt kontakta mig idag men jag är säker på att ni förstår.
Jag tröstäter daimglass med varma hallon och en och annan lussebulle, men det är det enda jag ätit idag. Kollar på min favoritserie under duntäcket och försöker glömma, och minnas. 
Hon var en fin hund
Hanna jag hoppas du får vila i evig frid, Jag älskar dig "Banni-vovven" <3



Födelsedagen

OKEJ, jag erkänner!! jag låssas-sov bara när mamma, pappa, Henrik , Veronica, Nicklas och två av mina hundar "väckte mig" med sång i morse, om man nu får kalla de för det x)
En födelsedag som alla andra 17 jag har haft innan, inget speciellt liksom. Men det finns en stor skillnad, och jag har längtat efter den i många år nu. Frihet. Jag är fri att göra precis och exakt vad jag vill, inte för att det kommer innebära några drastiska förändringar just nu, men jag vet ändå att jag är "vuxen" och är fri att göra och bestämma vad jag vill, över mig själv. Det kommer va så underbart härligt att slippa höra "Det får du göra när du blir 18"


*Fick en pulsklocka, skitfin men aset krånglig att förstå sig på, många funktioner, ska testa den imorrn när jag tränar.
*Fick två serieboxar med, första säsongen av "Buffy the vampire slayer" och första säsongen av "Angel"
*Badlakan och handdukar
*Shampoo och Balsam (John Frieda sheer blonde collection)
*Värmeskydd till håret (Lee Stafford)
*Pengar
*Twiligt-filmen, måste ju ha den till vampyrsamlingen, (If somebody missed it.... I think I have a thing for vampires) x)
*5 par öronhängen
*En halsduk
*Strumpor
*Artist pennor (kol, blyerts, färg, akvarell mm)
Och lite annat smått och gott ^^
Idag har jag kollat på hela första säsongen av Buffy (vilket är den bästa serien som någonsin har skapats!!!) och bara tatt det lugnt och skönt


Finally 18!!


Hej vuxenlivet nu är jag 18 år

Klockan är 01.00 och för exakt en timma sen så var Bella den första som sa grattis till mig på min 18års dag. Tack till alla ni andra som också hunnit göra det.

Det blev film med Bella, Julia och Hanna ikväll mycket najs. Och nu ska jag sova så att jag kan bli väckt med presenter och födelsedagsfika på sängen, Natti <3

Happy New Year

Det är nu 2:a Januari och för min del känns det inte som om gårdagen har existerat över huvud taget. Baksmälla har fått ett helt nytt ansikte och trots att det nu har gått en och en halv dag i mellan så är jag fortfaranda bakfull så att det skriker om det.
"Äter du Mc Donalds idag? Då måste du ha varit Riktigt bakfull igår för de suget brukar komma dagen efter, inte två dagar efter!" /Citat av min syster (ett mycket passande sådant)
Så idag blev det i alla fall Mc Donalds 1 Mc Feast med pommes och Fanta exotic till + En mc feast dipp och en cheesburgare. Med tanke på att jag inte åt NÅGONTING what so ever igår så fick jag faktiskt va lite tjockis idag, men nu är jag så mätt så jag måste vila lite, haha. 

NYÅR
Min nyårsafton va BÄST (mestadels i alla fall) Först va vi hemma hos Bella en liten stund, med hennes systers söta kompisar. Sen gick jag och Bella till Julia där flera trevliga människor höll hus. Där blev det lite party party med lekar och kladdkaka (Y) Strax innan tolvslaget drog vi oss mot staden och mötte lite fler trevliga människor på vägen. Klocken slog tolv på vetlanda torg och jag fick önska många av mina älskade vänner ett gott nytt år (Ni som inte var där GOTT NYTT ÅR från lilla mig, hoppas 2010 blir BÄST) 
Efterfesten blev hos mig i min badtunna (Y) Sen tog kvällen en liten otrevlig vändning (Tack älskade vänner och förlåt) Det blev en liten dusch och ett bastubad sedan blev jag stoppad i säng^^ 

1:a Januari 2010
Det känns inte som om den dagen någonsin existerat jag låg i mammas och pappas sång heeeela dagen rörde mig inte ur fläcken typ, förutom fram och tillbaka från toan vilket är typ 5 meter.
Imorrn fyller jag i alla fall år, 18 år. Då blir jag vuxen :D och får ta hand om mig själv!!! x) Slå de ni
Bella och Baumann kommer hit sen för lite filmmys men nu ska jag städa rummet, annars får jag inga födelsedagspresenter säger mamma xD


RSS 2.0