Min bääääääbis <33333

Meet Glimma my new and only love

Den har fastnat... <3


Summer so far

Hmm, ja det kanske inte ens är lönt att uppdatera om allt som hänt bättre att bara ta det senaste. Hittills har sommarn vatt underbar, för det mesta. Finns så mycket man vill göra men man ska hinna allt och ha pengar till det med. Shopping, ta det lugnt och va med mina älskade vänner har stått högst på min att göra lista hittills. Men höjdpunkten har heeelt klart varit midsommar på öland. Jag, Bella, Kulas och Emil packade in oss i en husvagn på Lundegårds Camping över midsommar. Bästa midsommar EVER skulle jag allt vilja påstå, fasen va skoj vi hade, massa sol, lite bad och Galet mycket feeeest :D !! Efter tre dygns festande vilade jag upp mig hos mamma, pappa och min bror ett par dar. De var oxå på öland fast på Kapeluddens Camping så igår kom jag hem från en uunderbar midsommar-helg. Igår blev det även bio med Bella. Eclipse premiären :) Har längtat såå länge nu, och filmen va verkligen ingen besvikelse. Fasen så bra den va :D Idag är det slö och slapp i sängen som gäller, vi ska hämta nya hundvalpen idag med :) Det blir skoj Nu ska jag langa lite bilder så ni kan få ett litet hum om hur fruktansvärt bra mitt liv är just nu ;)

Å så en liten bild på min nya kärlek <333 
Livet leker ta vara på sommaren och ta inget förgivet

Bra humör idag :D

Hej hej hallåååå !! Idag är jag på bra humör för jag har vatt på en liten shoppingtur ;) Haha ! Sen har jag vatt med mamma, pappa och farfar i Mjölby och kollat på en valp som vi ska köpa :D :D :D men hon ska bo hos farmor och farfar, men men bilder på vad jag handlat och på lilla valpen kommer imorrn. Hoppas eran dag har vatt bra, imorrn ska det bli fint väder så då blir det att ge sig ut å steka lite ;) <3

Hej mitt bloggliv

Vart tog min fritid vägen? 
Praktiken är över, skolan är över. Sommarlov... njae det känns det inte som, men den känslan kommer nog snart.. hoppas jag. Oj vad mycket som hände på en gång.
Grattis till snyggingarna Emil och Fabian till studenten, och resten av alla mina andra söta vänner som gick ut!
Ja bara ett år kvar tills det är min tur. Undrar hur detta året kommer bli?! Good I hope.. Vi ska i alla fall starta med en riktigt awsome sommar!! I Lördags var det släktträff, på mammas sida. Skoj va det men mycket folk man aldrig ens sett förut :) 
Idag körde jag till Vimmerby med en liten buss åt pappa och hämtade en annan och sen bar det iväg till växjö men därifrån fick jag i alla fall åka en redig bil ;) haha blev några omkörningar bara för nöjes skull, haha. Är supertrött, God Natt

Är sommarn här för att stanna?

Hejsan hoppsan snacka om dålig uppdatering!! Men jag skyller på praktiken, som tur är är den snart över. Jag har hunnit med RixFm med coolaste ungarna, skitkul hade vi :D Sen har det vatt mestadels jobb denna veckan. Igår tog jag årets första dopp, kallt som f*n va det ^^ Och så sprang jag Tjejlunken igår på en tid som jag blev hyfsat nöjd med med tanke på att jag inte tatt ett träningspass på femtielva år. Idag har det vatt sommar, precis som igår. Snacka om megahärligt, hoppas den är här för att stanna :) Imorrn blir det jobb, på lördag blir det jobb och på söndag är sista dagen !!!! Sen är sommarlovet grymt nära och grymt välkommet.
Jag saknar alla mina små OPsötisar till förbannelse... vill tillbaka till skolan, NU helst!! 
Ha det fin fint <3

RSS 2.0