Sammanfattning av några innehållsrika dagar

Fy på mig för sjukt dålig uppdatering !!
Jag var i Göteborg i helgen. Så superduper lyckat det blev tycker jag. Massa bus med Ida såklart. Vi var på avenyn, satt på möten, tog dramakurs, salsakurs, lekte lekar, var på mysstund, såg på när sälarna blev matade och drack en massa kaffe. Lyckat som sagt. 
När jag kom hem i söndags hade mamma och pappa vatt och hämtat mina nya skidor. Kärlek till dem!
Måndagen och tisdagen var som vanliga måndagar och tisdagar med undantag från att jag tog Svinis-sprutan i tisdags efter skolan. AJJ! Säger jag bara. Min stackars arm alltså. Igår blev det Ullared för att vi hade studiedag i skolan, och turligt nog var det inte alls så mycket folk. Men biverkningarna av vaccinet hälsade på och gav mig skyhög feber och smärta i hela kroppen, tur att det finns Ipren säger jag bara. Och sen såg jag Morgan från lagret, tänkte gått fram för att be om en autograf men jag kunde inte sluta skratta. Så dagen blev lyckad i alla fall och jag handlade tills jag storknade i stort sätt! Efter själva Gekås gick syrran och jag in i erotik-butiken xD Galet va kul vi hade. Och idag har jag vatt hemma från skolan, inte mått så bra idag heller och lite feber å sådär, men det är bättre nu så imorrn blir det skola igen och en fika med Louvisa, Bälla och Emma efter skolan. Dessutom blir det maskerad på UP med Linda på kvällen. De ska bli skojj skojj. Frågan är bara vad man ska klä ut sig till, det återstår att se. Nu ska jag nana. God Natt
"Det gör inte ont 
efter tre dar på golvet 
det som är skrivet är skrivet 
och livet är livet" <3

New Moon

Jag vet inte vart jag ska göra av mig själv. Klockan är 2:52 och jag är nyss hemkommen från biografen. Ord kan inte beskriva vad jag tyckte om filmen, jag tyckte ettan var UNDERBAR men frågan är om inte nummer 2 var ännu bättre. Mina förväntningar var verkligen SKYhöga med tanke på hur fantastiskt underbar boken var och jag var rädd att filmen inte skulle leva upp till dem. Men den slog dem med GOD marginal. Jag är helt hyper och inte det minsta trött (kan bero på sockerkicken från allt godis, som just nu får min mage att skrika av smärta)men jag måste försöka få några timmars sömn nu innan de är skoldax igen. Inatt ska jag drömma om kärleken.
Natti Natti

Hoppsann !!

Ojjsann hoppsann! kom på att jag visst suttit vid datorn hela kvällen och inte gjort någon nytta alls, någon träning blev det inte heller, ska simma med pappa imorrn istället :)
Louvisa är BRA som alltid finns där <3
Har beställt dessa till min lilla navel ;)
Den första är Rudolf för er som inte ser det xD den ska jag ha vid jul hihihihi och den andra blev jag bara helt kär i.
Nehepp om man skulle ta och sova lite nu då. God Natt

This is my life, a part of it anyway.

På min facebook finns fler bilder från olyckan i kvillsfors nu !!!!

Lördag kväll var suuper mys !! Jag va i Holsby med Emma och Louvisa på nattmöte. Och i söndags bakade jag en äppelpaj och en blåbärspaj, mumma! Och igår va jag på seniormöte efter en skojjig skoladag.

Idag har jag vatt i skolan (gillar inte tisdagar) låååång franska lektion. 
Peppar New Moon premiären och göteborg i helgen

"A dance beneath the sparkling sky,
the silent touch of vivid grace.
your hand fits mine like a perfect match.
we kids in lust and the night is young
the dance we share will guide the way."

Veckouppdatering

Livet är underbart. Men jag har visst glömt att blogga denna veckan, har haft alldeles för mycket för mig. I måndags kväll var jag på brandstationen med mina små-scouter.
Tisdag- onsdag hände väl inget speciellt antar jag men i torsdags !!! På dagen hade vi besök av alla niorna på skolan och jag var informatör i futurum, guide och deltagare i "drama-gruppen" ^^ Det var en helt okej dag. mycket bus med klassen osv men det bästa med dagen var kvällen. Efter skolan tog ROA (Räddning och Ambulans) gruppen bussen till Kvillsfors och vidare hem till Bällas mormor. Där fick vi supergod mat och sedan sminkade vi skador på varandra med Mycket blod. Sen blev vi utkörda i skogen där vi rekonstruerade en bilolycka mellan en personbil och en minibuss. Bussen stod mot ett träd och bilen hade kört ner i ett dike. Sen drogs insatsstyrkorna till platsen och sen fick dom rädda oss. Vi spelade asbra allihopa och det var verkligen realistiskt. Jag blev utburen av två brandmän och lite senare "tappade jag medvetandet". Det var sååå kul !!! Efteråt blev det fika i Kvills skola och vi gick igenom olyckan var som var dåligt, bra osv. LÄTT det roligaste jag gjort på läääänge. Tack ROA08 och kvills brandkår för en superduper rolig kväll.
Som sagt det var en gelet rolig kväll, hoppas det blir fler tillfällen snart !! (kolla in reportaget i tidningen idag med)
Igår var jag, pappa och min faste Lena på Pölders skidmässa i Nässjö. Pappa köpte ASfina Fischer-längdskidor till mig för 4000:- <3 Älskar dom. De ska jag susa fram på i spåren i vinter. Senare på kvällen kom Bella och hade fredagsmys med mig i soffan framför Idol. Helt enkelt en MEGAbra vecka hittills och bättre kan den bli, det är ju bara lördag morgon.
Dreaming out loud.

Min lat-helg (Y)

Har inte gjort ett skit nytta i helgen och det var UNDERBART. Behövde det känner jag, för nu är jag Totalt uppbokad i stort sett fram till jullovet, oj oj oj hur ska det här gå, kommer gå in i väggen som vanligt såhär års... men men, Always look at the bright side of life. Galet va roligt jag kommer ha! Imorgon kommer bli toppen, hela den här veckan förresten, hoppas jag. Imorgon är det roliga lektioner bl.a Idrott och ROA och på kvällen ska jag till räddningstjänsten en sväng och hälsa på lite. På tisdag blir det förhoppningsvis Huseby med mamma och på fredag ska pappa köpa nya längdsidor till mig (han är lite bra pappa i alla fall) Kanske blir ny slalomutrustning till helgen också.


Det måste bara nämnas att jag i natt vid 02.32 fick ett sms av en viss Christoffer som väckte mig. Jag säger bara en sak: Hämnden är ljuv ^^ höhö
Firat pappa idag med Tårta, presenter och Banan-kaka som jag bakat :D för det är pappas favoritkaka. Grattis på fars dag!
Nu ska jag sova sju kvart i timmen ;) Natti Natti
"You got to lose to know how to win" <3 

Fredagsmys

Haft gräslig huvudvärk sen jag kom hem från skolan. Har legat halvt deckad i soffan och sett "Nick and Norah's infinite playlist" och "Zombieland" Båda var meeegabra :) Ikväll har det bara vatt fredagsmys med familjen. Lite god mat och Idol och sådär. Ska ha en heeeelt lugn helg känner jag



FILMTIPS !!!!!!!!

"As my memory rests
But never forgets what I lost" <3


Sowflakes <3

Idag är en galet bra dag. När jag kom in på Engelska-lektionen i morse skriker Bälla ut att New moon biljetterna är släppta. Jag sprang ner så fort som möjligt till datorn och bokade en till mig och en till Isabell. bästa platserna med såklart :D men den är vid 12 på natten så man lär ju va seg dagen efter, men men det är såå värt det.
Idag slutade vi vid 12 typ göttans bananer, och visst hade jag sett att det va lite småfjun i luften, men det var sådär lite så att det knappt räknades. Men när jag gick ut från stora entren och skulle cykla hem så började det snöa rejält. Underbar känsla, detta räknas som första snön för i år för min del. Gräsmattan har till och med blivit vit och de små flingorna virvlar fortfarande runt i luften.

Underbart mysigt med lite snö.
När jag kom hem lunchade jag med mamma och pappa och sen åkte jag och mamma till Maxi, och sen blev det Glögg-te och pepparkaksdeg, Mumma ;D 
Livet leker just nu, det är väldigt mycket på G nu men det är bara att ta tag i det som måste göras och njuta av det jag vill göra.
Planering:
*9/11 Brandstationen med mina småscouter
* 12/11 Informationsdag för niorna och Olycksövning i Kvillsfors
*19-20/11 New Moon på bio
*20-22 FST i Göteborg
*25/11 Ullared
*29-31/11 Stockholm och Paramore-konsert
"A dance beneath the sparkling sky,
the dance we share will guide the way" <3



TE

Alla behöver en kopp te då och då. Det livar alltid upp den kalla tillvaron och värmer ända ut i tårna. Glögg-te är min personliga favorit. Det smakar inte glögg, som man skulle kunna tro med tanke på namnet, men det smakar jul. Mumms mumms säger jag bara. Inhandlat lös-te på bästa te-köpar-stället i stan såklart. Ni borde prova det! 

Äntligen klar med mitt trafikarbete det blev nio sidor till slut. Blev väldans nöjd, det blev riktigt bra. De va ett arbete avklarat, nu måste jag bara göra de två arbetena jag ligger efter med också annars är jag rädd att mina lärare stryper mig snart. Varför är det så galet svårt att göra klart en uppgift man ligger efter med? Riktigt ful vana som jag måste lägga av med, men det blir bara såhär när det är för mycket arbete på en gång. 

Nu ska jag kolla på House och sen sova i min underbart sköna säng, Natti natti



Kvällen den 2:a November

Plugg plugg plugg och mer plugg. Skrivit väldigt mycket på mitt Trafikarbete, för det var det enda jag tyckte va roligt idag. Kollade på Ullared innan med, sjukt roligt alltså, det finns verkligen knasigt folk här i världen. Men det blir helt klart en serie som läggs på listan av de som måste följas.
Klockan är snart 23.00 och jag känner att jag måste nog sova nu. Har sovmorgon till halv 10 imorrn men jag behöver all sömn jag kan få, det gör jag alltid. En utvilad Eleonor är en glad Eleonor !!
"Delad lycka är dubbel lycka, delad sorg är hälften så sorgsen" Remember that ;)
"All the battles I lost and the battles I won
This will be the one" <3
GOD NATT

Alltid en prioriteringsfråga

Nu är jag hemma efter en lång dag. Inte gjort något vettigt idag egentligen, planering inför informationsdagen för niorna, planerings"möte" på idrotten och en demens-föreläsning på Withala. Föreläsningen var jätte bra och mycket intressant så där blev jag positivt överraskad. Har alldeles för mycket att göra. Seniormötet ikväll kan jag ju bara glömma, även om jag verkligen, verkligen vill gå. Lite motion hade ju inte heller skadat, det börjar bli glest i rutorna i träningsdagboken. Sen har vi högen med läxor och uppsatser som ska skrivas som bara ligger och väntar på mig och tyvärr är det den jag måste prioritera. Ska göra så mycket jag orkar, huvudvärken tränger sig på. Men jag ska äta lite pepparkaksdeg och dricka te för att liva upp tillvaron.
"Jag går på krossat glas
Vi fann alla sätt att älska 
Men ingen väg tillbaks" <3

Haloween -09

Lördag: Dagen gick väldans fort, han inte göra hälften av vad jag hade planerat. Åt supergod middag med familjen och sen, efter att ha bytt kläder sjutton gånger, så gick jag hem till Bella. Tanken va feeest men dåligt med folk som vill ställa på det, men vi festade ändå ;) Hamnade på stan till slut och kvällen blev mega lyckad även om det inte såg så ljust ut i början av den. Galet ont i fötterna efter att ha sprungit runt i mina klackskor hela kvällen men det är sånt man får ta, ska man va fin får man lida pin.
Söndag: Idag va jag med mamma på sko kanonen och ÖB när jag hade vaknat (och efter IDOL-reprisen) sen har jag i stort sett bara städat och pluggat i eftermiddag/kväll. Fasar inför skolan imorrn, verkligen ingen jobbig skoldag men det är ändå skola. Jag vet, jag brukar älska skolan, men just nu känner jag verkligen att en veckas lov till hade inte suttit helt knas alltså. Hann inte göra något alls känns det som :S Men jag har desto mer att se fram i mot nu i November. Göteborg, Ullared och Stockholm ;) Kommer bli bra bra. Det är snart jullov jag får trösta mig med det.
"I wish you were here to turn darkness into light
If you were here tonight I'd find a million ways to say I love you" <3

RSS 2.0